Green peri5860 hareketlerini ilk hissetmeye başladığınız andan itibaren mi acaba hep azdı benimde öyle çünkü şekerli gıdalar tüketttiğim zaman bile bazen hareketlenir bazen tık olmaz
1kucukbaby kariyerdeyaparimbebekte22 sağlık ocağına gidip kalbini dinleyebilirsiniz ebe yardımcı oluyor orada ☺️🙏🏼
minnakkraker kariyerdeyaparimbebekte22 sonunda birilerinin de benim gibi olduğunu gördüm çok mutluyu benim bebiş de öyle hiç aşırı hareketli olmadı öyle çok sert tekmeler atmadı biraz küçük bebeğim ondan mı bilmiyorum ama genelde sakin bir bebiş sorunlar olmadan öncede öyleydi zaten inş sağlıkla kucağımıza alırız minnoşları 🥰
kariyerdeyaparimbebekte22 minnakkraker Sitede genel olarak hep bebeklerinin ne kadar hareketli olduğunu görüyorum ve bende hep acaba diyorum neyseki sakin bir bebeklere sahibiz ❤️
Basak2906 kariyerdeyaparimbebekte22 onların kasılma olduğunu söyledi. Gün içinde arkalıklar ile olabilir dedi fakat bir saat içinde 4 ve üzeri olursa hasteneye gitmek gerekiyormuş
Tubi2048 kariyerdeyaparimbebekte22 benim de 28+5 bazen çok hareketli bazen durgun bende korkuyorum ama bak genel olarak hep öyleymiş üzülmeyelim 🥰