ardenmommy Kızlar ne zaman yapmaya başlamalı? Ekimde doğumum var o zamana kadar hazır olması lazım şu an yapsam çok mu erken olur?
Serap-asel ardenmommy bence erken benımde doğum ağustos sonu eylül başı gbı görünüyo bende ağustosta yapacam çünkü suan erken
cokkasmabeabi ardenmommy kaçı ekimin? Benim de 4 ekim görünüyor eylül sonu dogururum sanırım. Ayaş domatesi bekliyorum ben o da ağustos sonu çıkıyor ağustos sonu eylül başı yapmak lazım zaten şimdi pahalı
KahveliBirAnne ardenmommy mevsimi daha gelmedi Ağustos sonu Eylül. Başı mevsimi gelir şuan yapsan da domates tam tadı uok
ardenmommy ASE6154 diğer aya da iki hafta var aşkım başı mı sonu mu yapılmalı😬 ben zaten kendimi ikna edene kadar iki hafta geçer ve ağustos olmuş olur ahdhagsjazg
cokkasmabeabi ardenmommy ağırlasmaktan ziyade o göbek o sıcakta Ocak’ta iyice yakın oluyor ya bitiyor insan 😂 sizin yine vakit varmış ben tek başıma nasıl hallederim diye düşünüyorum 🥴
ardenmommy cokkasmabeabi kız zaten bende bi göbek var her yere benden önce girip selam veriyo allah yardımcımız olsun vallahi bende tekim 🥹
KahveliBirAnne ardenmommy oyy çok zor anne yakın mi kardeş vs ama inanki yapmaua çalış bir kış elin ayağın oluyor ben geçen sene yaptım yeni bitti daha bir kış elim syagim oldu
Anonim3447 ardenmommy valla benim doğumum 10 gün içinde olur diye düşünüyorum o yüzden 2 hafta önce yaptım 38+5 oldum şuan
KahveliBirAnne ardenmommy cnm bezelye attı m o da zar Ör kusmaktan yapamadım doğru düzgün taze fasulye yapıcam vişne aticam Mısır aticam konserve menemen yapicam yeter kış için şuan için bu sene biber patlıcan közlemicem zaten aşure ayı da geldi daha onu atlatcaz kusmadan uaparim da kusmam çok benm 12 haftaya giricez yarın
Papatya_kokuyo5 ardenmommy benimde ekimde doğum daha bakalım canım konservelik güzel sebze daha çıkmamış yaa
Nur001 Canım benim de haftaya doğumum var yapsam mı dedim ama hem domatesler çok kötü hem de çok pahalı Ağustos sonu gibi daha uygun oluyor.hem de son zamanlarında vakit geçmiyor kendine uğraş edinmiş olursun vaktin geçer dinlene dinlene yaparsın