Gulika_08 25 haftalık hamileyim kaşıntı illetine çözümü olan var mı kan idrar hepsı temiz çıktı cildiyle için de bir hafta beklemem gerekiyor. Bir aydır halim duman😖
1kucukbaby Gulika_08 aynı dert var bende çatlaklarımdan başladı ayaklarıma ordan ellerime yarın gidip koleztaz için kan vereceğim doktorum haftaya gelicek ama ben erken den yaptırayım içim rahat etsin istiyorum
Aytac27-07 Gulika_08 İlk gebelikte benimde olmuştu,çok kötü kaşınıyordum,,,cildiye gittim , meğerse kuru egzama olmuşum melhemli vazelin ve losyon yazdı,losyonu 2 gün kullandım sadece geçti gitti,2 ay boşun çekmiştim o kaşıntıyı
Ezgiosmn Gulika_08 benimde aynı şekilde oluyodu hatta gebelik kolestazı olduğumu düşünmüştüm ama Allah’a çok şükür değilmiş gebelik kaşıntısı her hamile de olan bişeymiş bide alerjik bi yapınız varsa daha da kötü ediyo insanı o kaşıntı çok zor gerçekten benim sonradan geçti sanırım kaşıntımı artık takmadığım için azalıp yok oldu biraz da psikolojik galiba 😢
Gulika_08 1Sultanaktas 1Sultanaktas yapmadığım bişey kalmıyor gece aynı saatte uyanıyorum kaşıntı yüzünden inşallah geçicidir dayanılacak gibi değil😢
Gulika_08 1kucukbaby Elbette en azından içiniz rahat eder safra veya karaciğerden sıkıntı olmadığı sürece öbür türlüsü de geçicidir diye düşünüyorum Rabbım şifa versin hepimize inşallah🤲🏽😞
1kucukbaby Gulika_08 amin inşallah bişi yoktur ben bişi çıkmasa bile yardım isticem göbeğimi kaşımaktan yara yaptım Buda çok kötü oldu o kadar kaşınıyor yani napıcagımı bilemedim 😞😞
Pikachukiz53 Şöyle ki vücudunuz hastalığa bağışıklık sistemimiz düşük olduğu için çok açık çevrenizde uyuz vb olan yok dimi ve şöyle bir şey var şimdiye kadar alerjiniz olmayan bir şeye alerjiniz olabilir mi mesela benim çileğe karşk böyle olmuştu neredeyse 1 hafta sürmüştü
Gulika_08 Pikachukiz53 bır aydır var bende eşim çalışıyor ama onda bişey yok sadece ben kuru kaşıntım var sanmıyorum ellerim bileklerim hep yara oldu neye alerjim olduğunu bilmiyorum bilmediğim şeyleri fazla yememeye çalışıyorum öyle anlamaya çalışıyorum ama yok anlamadım
Gulika_08 Aytac27-07 Ellerimde bileklerimde kuru kaşıntı var şişip şişip patlıyorlar kupkuru nemlendiriyorum ama yine aynı oluyor😔 Çaresi vardır inşallah dayanılacak gibi değil çünkü
Gulika_08 1kucukbaby Göbeğinizi nemlendirin genişlediği için deride kaşıntı normal ama yine de görünmenizde fayda var içiniz rahat etsin
Aysukuzey06 Gulika_08 sizi korkutmak istemem ama 35.haftamdan beri kasiniyorum 1 bucuk ay önce dogum yaptim. Heryerim minik minik yaraydi ellerim kollarim bileklerim bacaklarim… cildiyeye gittim birseye benzetemedim diyerek nemlendirici yazdi gonderdi sürdüm ise yaramadi. Bebegim dogdu ondada minik minik kabarciklar sivilce vari seyler cikmaya basladi meğer uyuz olmusum cocugada gecti. Her türlü tedbirinizi alin. Ellerim bileklerim deyince uyarmak istedim. Bendede oyle sisip sisip kasiniyor. Biranda bir yerim sisiyor kasinmaktan mahvoluyorum.
Aytac27-07 Gulika_08 cildiye git canım,ben 2 ay çektim kaşıntıyı ama 2 günde bitti doktorun verdiği kremle,,sende git,,benim kaşınıp kabarıyordu ama sulu değildi kabuk gibi oluyordu,,senin suluysa eyer belki de sulu egzama olabilir
Gulika_08 Ezgiosmn Gebelik kolestazı son haftalarda çıkıyormuş araştırdım öyle bişeyse bile umarım son bulur yapmadığım bişey kalmadı kafamdan atmaya çalışsam bile olmuyor😞 Çok zor umarım çözümü vardır yoksa doğuma üç ay var nasıl dayanırım bilmiyorum😩
Ezgiosmn Gulika_08 Allah yardımcın olsun inşallah gerçekten uykunu etkiliyor normal hayatını etkiliyor bu kaşıntı durumu inşAllah yoktur bişey biraz unutmaya çalış doktoruna kesinlikle danışmalısın daha fazla yorucu olmasın senin için😢
1kucukbaby Gulika_08 kolestaz çıkmadı canım gebelik alerjisi geçirmişim hap ve krem verdi 1 hafta kullan dedi korkulacak bir durum yok dedi ☺️🙏🏼
Gulika_08 1kucukbaby Çok sevindim tekrardan geçmiş olsun kremler faydasını verir inşallah atlatırsınız☺️