Nerfemm Busraa-aa boylara takılmayın benim bir arkadasim 55 cm dogmuş kiz ama suan boyu 162 civari ben 52 cm dogmusum boyum 173 😂😂
Ask-bebegim Busraa-aa 18 haftalıkken 20 cm dedi doktorumuz bakalım 2 gün sonra genel ultrason var kaç oldu
Busraa-aa Benim ki de haftasına göre biraz ileride doktor bişey de demedi bu çocuğun uzun olacağı anlamına mı geliyor acaba 🙄😁
Snmlsn Busraa-aa kaç cm bebek şu anda? Yani bilemiyorum aslında. Genetik olabilir gerçi ben 172 eşim de 192 ama bebeğim boyu çok normal. Kilosu ile orantılı mı bebeğin?
Zehrabal1 Busraa-aa ay benim bebe de öyle heleki şimdi bu yorumları okuyunca çok mu uzun olacak ki diye düşünmüyor değilim 😅
Snmlsn Ask-bebegim peki doktor diyet filan önerdi mi? Ben bununla ilgili çok okudum. Bebeğin önden gitmesi de geriden gelmesi de iyi değilmiş. Yorum yapmadı mı? 20 cm derken?
Ask-bebegim Snmlsn haftası önde değildi ki normal haftasında hiç birşey söylemedi ne için diyet onercek
Busraa-aa Şuan 19 haftalığım 17+2 de gittim boyu 16.5 idi internete bakınca o haftada daha küçük gösteriyor dedim acaba uzun mu olucak 😁😁😁yaa bide doktor bişey demiyor ya bu konu hakkında bi sıkıntı olunca veya aksi bir durum görünce mi söylüyorlar?
Snmlsn Busraa-aa tabi çok uzun olsaydı filan diyet gibi bir şey verirdi. Bebeğin çok önden gitmesi çok önerilen bir şey değil. Bir de internetten bakmamak lazım. Her yerde farklı bir şey yazıyor. Benim de bazı sayfalarda uzun çıkıyor bazılarında kısa. Önemli olan doktorun ne dediği. Bebeğini o biliyor sonuçta internet değil.
ladyax Busraa-aa valla anne karnındaki bebeğin boyu ilerdeki boyunu etkiliyor olsa ben 190 olurdum herhalde 59 cm doğmuşum ama boyum 172
Snmlsn Ask-bebegim doktor söylemesi lazım diyorum ben de işte. Madem çok uzun doktor söylerdi. Doktora inanmamak lazım doktor bilir internetten malesef bilmeyiz.