Varligibirdertyokluguyara _busra normal mi oldu doğumunuz acaba ? Hümeyra hanıma sezaryen yanlısı diyorlar Fatma Hnm nasıl bu konuda
Yagmurun2 Varligibirdertyokluguyara bende öyle duydum post açmıştım doktor önerisi için biri öyle yazmıştı
Varligibirdertyokluguyara Yagmurun2 yaa napcaksınız peki kaçıncı haftadasınız siz ? Karar verdiniz mi
Yagmurun2 Varligibirdertyokluguyara 27 haftalığım ama ben başka ilden Erzurum’a doğum için gideceğim sezaryen olmam gerekiyor gebelik öncesinde düşük riskli hpv tanısı konmuştu aşı falan oldum ama riske atmak istemiyorum yinede hümeyra hanıma gideceğim
Varligibirdertyokluguyara Yagmurun2 hımm sezaryen olacaksanız Buhara güzel 👍 arkadaşlara sordum bayağı memnun kalmışlar .
Yusufeymenimm Esmanur43 hala böyle bşr durum varmı benim doğumuma daha var şimdiden anlaşma yapılabiliyor mı
neslim1995 Gns-gur peki sezeryani nasıldı humeyra hanımın sonrasında ameliyat ile ilgili bir problem yaşadınız mı?
neslim1995 Gns-gur suanlik benim bebeğin eşi aşağıda biraz maalesef umarım yukarı çıkar iyi bir doktor tercihi yapmışımdır
Gns-gur neslim1995 ben kendisinden memnun kaldım umarım sizde memnun kalırsınız Allah yardımcınız olsun 🌸 yavrunuzu sağ Salim kucağınıza alın inşallah