Gizmmis Tugbainan kız nasıl naif davranmayım adam elamanlar müşteriler ee girip kendide çalışıyo tadilat işinde sabah 7 de bir çıkıyo akşam 7 ye kadar perti çıkıyo kıyamıyorum valla
Tugbainan Gizmmis Allah kolaylık versin valla hepsine. Böyle dediğüme bakma bende uyanmasın diye cambaz gibi geziniyotum evde ama doğumdan sonra da zorlanacaklar gibi geliyor🤷♀️
Seher_okan120820 Saat 12 de kasılmalarla uyumaya çalıştım ara ara uyusamda şimdi uyandım kasılmalar devam ediyor sanki ishal olacak gibi sancım var belimde ve vajinamda çok ağrı var bebegim sürekli sıklıklıkla kendini sertleştiriyo bırakıyor yaşayan varmı acaba
Gizmmis Bebişleri kucaklarına alıp o bağı kurarlarsa çok zorlanmazlar bence ya biz nasıl şuan bu duruma ayak uydurmaya çalışıyorsak onlarda aynısını yapıcak
Gizmmis Tugbainan al benden de o kadar kocama elini bi koy konuş bağ kur diyorum böyle olmuyo işte nasıl kurayım diyor bi kucağına alsa neler olacak ne hissedecek acaba çok merak ediyorum
Tugbainan Seher_okan120820 doktorunuzla iletişime geçseniz mi, bebiş gelmek istiyor olabilir artık😍ya da hastanenize gitseniz hazırlanıp
Tugbainan Gizmmis bizimki eşim elini koyar koymaz hazırol pozisyonunda. Tık demiyor babaya. Kaç defa denedik olmadı, kendi aralarında tripleşiyorlar şu an😂
Seher_okan120820 Tugbainan şehir hastanesi takipliyim zaten 1 haftadır sancılarım oluyordu nst de çıkmıştı en son çarşamba gittim sancılar düzensizdi 2 parmak açılmam vardı bilemiyorum 1 haftadır 3 güonde bir gidiyorum bisey çıkmıyor diye gitmek istemedim dün gecede böyleydim ama şimdi çok daha ağrılıyım sancı nasıl olur onuda bilmiyorum ondan sayamiyorum gitsemmi diye ikilemdeyim
Seher_okan120820 Gizmmis akıntım geliyor zaten ama su falan gelmedi ama sık sık kendini sertlestirdiği için ne sağa ne sola nede sırt üstü yatamıyorum zaten vajinamdaki ağrı dahi yatırmıyor bıcak saplanıyor
Gizmmis Tugbainan bu klasik sorun sanırım karnımda cirit atan çocuk babası elini koyunca duruyor 🤣 bende sen elini koyma dışardan izle hareketlerini konuş onunla diyorum ama yok herif komşu kucağına almadan olmuyo heralde o duygu
Tugbainan Gizmmis Bi doğsunlar da hayırlısıyla kucaklarına aldıklarında tadacaklar tüm duyguyu inşallah
Tugbainan Seher_okan120820 ikilemde kalmayın, stres olmaktansa ertelemeden gidin. Hiçbirşey yoksa bile içiniz rahatlar en azından
Seher_okan120820 Tugbainan tabikide öyle eşim geceden beri gidelim dedi de bu hafta ha dogdu ha dogacak stresine girdiğimden artık son raddeye geldim ondan gitmek istemedim ama 1 haftadır çektiğimin kat kat fazlası var ben en iyisi gidiyim ya
Gizmmis Seher_okan120820 açılmanız da varmış zaten ee doğum zamanınızda gelmiş gitmekte fayda var Allahım hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah