Gizmmis Valla şuanda da onu yapıyorum bu seferde burun akıntısı başlıyor 😶 herife dokunuyorum o serin diye yanıyon dokunma nolur diyo çekeceğimiz var Tugbainan
Tugbainan Gizmmis vantilatörden iyidir. Ben vantilatörün klimadan daha rahat olacağını düşünüp yarım saat falan oturdum karşısında geçen hafta. Bitmeyen kramplarım oldu kaç gün. Aman uzak durun burun akıntısı yine iyi
Sunshine__ Tuba0396 Bizimki de yeni nöbetten geldi depremden sonra ben tek kalamıyorum korkuyorum depreme de yalnız yakalanmıştım birazda onun etkisi var galiba
Tuba0396 Sunshine__ Allah yardımcımız olsun pisikolojik olarak da çok zor dönemlerden geçiyoruz elbet bu günlerde bitecek
Tugbainan Sunshine__ işin esprisi mecburiyetten kıycaz o uykularına zaten de. Canları sağolsun yeter ya
Tugbainan Gizmmis boşuna serilmemiş cennet anaların ayakları altına. Herşey bir yana Allahım isteyen herkese nasip etsin, sıkıntısı da güzel
Gizmmis Sunshine__ al benden de o kadar yatak dar geliyo sanki ama çocuk gbi huzursuzlanıyo direk oda arkamdan uyanıp geliyo sabah işe gittiğinden kalkmıyorum yanından uykusunu alsın diye çocuk doğunca bakıcaz bakalım o zaman alışırız mecbur 😊
Tugbainan Gizmmis eşlere bu kadar naif davranmakla hata yapıyoruz aslında. Çocuk doğduğunda bu uykusuzluğun minik bir kısmı bile olsa onlar da yaşayacak
Gizmmis Tugbainan amiiiiin sağlıklı sıhhatli olsunlar da gerisi hiç önemli değil bizim nazımız o kadarcık olur 😀
Gizmmis Tugbainan kız nasıl naif davranmayım adam elamanlar müşteriler ee girip kendide çalışıyo tadilat işinde sabah 7 de bir çıkıyo akşam 7 ye kadar perti çıkıyo kıyamıyorum valla