Sunshine__ Saat 3 oldu hala uyuyamıyorum kızlar ayağımı bacağımı koyacak yer bulamıyorum nasıl geçecek bu sanki her yerlerim ağrıyor gibi
NisaSevgili Sunshine__ alabiliyorsanız hemen hamile yastığı alın bende aynı sizin gibiydim artık uyuyamadım için ağlayacaktım. Aldım ve murada erdim resmen
Catsofmom Sunshine__ Bacagının arasına ufak yastık yerleştir kuzum. Öyle yatabiliyorum bende 😔 yoksa yüzüstü dönüyorum fark etmeden
Mlsfcr Sunshine__ bende öyleyim ya zaten normalde gece uykum yoktur ayda yılda bir uykum geliyor ondada kızımın gecesi yeni başlıyor 😅🤭
Sunshine__ Catsofmom yapıyorum yavrum onuda yapıyorum olmuyor magnezyum içiyorum süt içiyorum kefir içiyorum vitamin kullanıyorum ama olmuyo
Sunshine__ Mlsfcr gözümden uyku akıyo ama yok uyuyamıyorum kafayı yicem az kaldı ben daha 12-13 hafta nasıl dayancam böyle bilmiyorum
Naressmom1644 Hayır hava zaten çok sıcak. Birde üstüne bacak aramıza yastık , karnimizin altına yastık , başımızın altına iki yastik. Offf offf heryerden temas eden bir şey var cildiricam bende.
Deryackmak Sunshine__ ahahaha annelik daha başlaması bile doğsun biraz büyüsün ayaklansin ondan sonra başlıyor annelik hamileliğinizin ve doğunca bebekliginin keyfini çıkarın çocuklarınızın eskiler ne der büyüdükçe dertlerde buyuyor🤗
Mlsfcr Sunshine__ ben henüz karar veremedim eşim sıla istiyor en baştan bende dinen anlamlı bi isim olsun istiyorum ama içime sinen bişey bulamadım bi türlü
Mlsfcr Sunshine__ yok malesef öyle bi isim görüp o an bu olmalı demeliyim galiba ancak öyle içime sinecek sıla isminede alıştım aslında başka isimle seslenesim gelmiyor 🤭😅
Deryackmak Sunshine__ çok var bize aylarca kız dediler ben liste hazırlamıştım son an belli oldu erkek gelcek ben kız olsa Eva milena okyanus neva dahada vardi hatırlarsan yazayım listeyi yeni doğum yapacak kız arkadaşıma vermistim🙏
Sunshine__ Mlsfcr Mesela 2 isim isterseniz Asel sıla hoş geliyor kulağa hem Asel ismi de anlamı da çok güzel
Sunshine__ Mlsfcr Eşin söyledikçe alışmış olabilirsin canım şimdiden sen kabul et diye seni alttan alttan ikna etmiş 😁😁😁🤭🤭🤭😂
Mlsfcr Sunshine__ sanırım sıla olacak ailelerimizde söyledik onlsrda sıla ismine alıştılar öyle bahsediyorlar 🤭