Hicranbeyazkan Kızlar merhaba rahmime aşırı bi baskı yapıyor erken doğum mu demek bu anlamıyorum oraya tekme mi atıyor çözemedim
Rabiaa6 Hicranbeyazkan benim bebeğim de sürekli kasik tarafımda ve genelde alt tarafa baskı yapiyo alıştım artık bebeğin durumuyla alakalıdır bence çok takmamak lazim;)
_fatmanrymmz Hicranbeyazkan Doktor söyledi mi erken doğum riski var veya yok diye bende 30 Haftalığım ben de de oluyor korkma erken doğum riski de yok 😊
mucizemgelsin61 Oooo 31 haftalık hiçbişey olmaz allahın izniyle merak etme az kalmış benim 18 haftalıken baskı yapıyordu almak zorunda kaldılar:(
Hicranbeyazkan mucizemgelsin61 yaaa çok üzüldüm 😞 benim de 1 kaybım var 1 yıl önce kaybettim 😕 bende tiroit hastasıyım kan sulandırıcı filan kullanıyorum birde suyum fazla bebeğin sıvısı hepsi de erken doğum riskini artırıyor korktum 😕
mucizemgelsin61 Hicranbeyazkan evet ve şuan sütüm geliyor :(( sütüm var bebeğim yok çok geçmiş olsun cnm sanada
Glmy Allah Allah o zaman abla ve bebek kasoka geçip oradan tekme atoyorsa rahimden hissetme oluyor bende ilk gebeligde oyleyidi sürekli öyle oluyor du hastaneye gittjgimde doktora soyluyordum bana aynısını söylüyor du
Hicranbeyazkan mucizemgelsin61 Allah daha güzelini verecektir. İnan bana bende çok üzülmüştüm herşeyi anlık yaşamaya başlamıştım sonra durdum nabıyosun dedim daha güzelini verecektir sabret dedim öyle oldu 31 haftaya geldik Allah tez zamanda sana hayırlısı ile sağlıklı evlat nasip etsin kuzum 😘
mucizemgelsin61 Hicranbeyazkan inşallah canım benim 😘 şuan tek duam o zaten allah tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏 başka hiçbişey istemiyorum..