Gayekaragoz Doktoruma ilk gittiğimde 20. Haftaya kadar kilo almayacaksın sonrasındaki 20 haftada 10 kilo alırsın demişti. Kilo almak önemli değil yani doğru beslenmek önemli
snmprlk_ Lafayette ben herşeyi yiyorum valla yaaa 🤭 tatlı,hamurişi, çikolata, hiç kısıtlamadım. Ama ayarında tüketıyorum tabıkı . Doktorum da ıstedıgın herseyden yıyebılırsın demıstı . Yememem gerekenlerı soylemıstı zaten 😊
Drnzgn snmprlk_ canım 4 buçuk aylık hamileyim şuana kadar 4 kilo verdim bulantılar dan dolayı ilk hamileligimin basindada kilo vermiştim sonralarda aldım zaten şuan çok yenisim asıl kilo 6 aydan sonra alınıyor
Canimucizem snmprlk_ önemli olan bebeğin kilosu siz kendi kilonuza takılmayın bende 5.aydan sonra almaya başladım 28.haftadayim dhaa 4kilo aldım sağlıklı olan zaten bebeğin kilo alması
deryabade Gebelikte annenin kilo alması şart diye birşey yok zaten keşke ben de senin gibi az kilo alsaydım 😊 gebeliğimin sonlarındayım +15 kilo ile 🤧
MintPink snmprlk_ ben 8. Aydayım toplam 4-5 kg aldım 🤷🏻♀️ayrıca kendi kilom gitti.. eskiye göre daha zayıfım kollar ve bacaklardan anlayabiliyorum ama doktorum bu durumdan memnun