Angel23 Anonim3447 bakalım hepimiz aynıyız bakalım kimin bebişi gelişi başlatıcak doğum olduğunda bilgilendirin 🥰
KayraKuzusu 38+4teyiz 4 cm açılmam var ve 2 gün önce nişanım geldi,fakat sancı namına hiçbir şey yok gelsin diye dört gözle bekliyorum🙈🥰
idalinsesi Angel23 Nasıl kullanıyoruz bende var ama sancı başlamadan kullanılıyor mu Meryem Ana onu 38. Haftadayım doğurmak istiyorum artık
aysegul_46 Angel23 hayır suanlik normal gözüküyor gelmesini bekliyoruz bı sıkıntı olmazsa normal doğacak inşallah
funnymummy MyBabyy_ günümüz aynıymış bir belirtiniz var mı nişan kasılma felan bende yok bişey ya 😂hareket yapıyorum ananas yiyorum tarçınlı su içtim bugün de bakalım
MyBabyy_ funnymummy kuzu 2 gündür rengi sancısı vuruyor arada çok akıntım var bide midemin üstünde hep çocuk orda sertleşiyor hep başka da bişeyim yok şuanlık 🤦🏼♀️ Tarçınlı su işe yarıyor mu bende başlayım hurma yiyorum sadece
funnymummy MyBabyy_ bazısı işe yarıyor demiş bende yaptım napım 😂tarçınla suyu kaynatıp rengi dönecek 2 fincan içtim 🙈ay aynı benimde orda öyle hareketleri işte o da oturtmuyor ancak uzanıyorum yatalak oldum ya 🤦♀️
MyBabyy_ funnymummy bana korku gelmeye başladı doğuramicam heralde diye salı günü gidicem kontrole bakalım açılma falan var mı bakıcak mı
funnymummy MyBabyy_ ay bende aynıyım ya perşembe 40 hafta oluyor ya o zaman gideceğim bende umarım bir ilerleme vardır artık doğsun 🙈