Halos16 Yorumları okuyunca şok içindeyim 7 haftadayım kg vermeyi geçtim üstüne 2 kg almışım, iştahsızlık mide bulantısı yaşamadım hiç arada bana da uğrasa iyi olur diyorum bunları görünce kg aldığım zaman hamile kaldım 6kg fazlam vardı
minibebisim Halos16 benim de fazlam vardı biraz verdim ama artık alıcam sanırım, kaç haftadasınız şimdi
minibebisim Nhlhmz11 neeeee ahahhaahhaa şu an aşırı korktum daha bişey yemicem 😂😂😂 yuvarlanarak giderim doğuma hahahahaha
minibebisim Halos16 belki bundan sonra mide bulantınız vs olursa kilo verirsiniz ben de 6dan sonra vermeye başladım şimdi bişeyleri yemr isteğim oluyo
AleynaResul minibebisim bende 15+2 deyim hala hamile kaldığım kilodayım hatta vermiş olabilirim 3 gündür yüksek ateşten hastanede yatıyorum bebeğim gayet sağlıklı hamdolsun o yüzden kafana takma yicem diye de zorlanma 🫶🏻
minibebisim AleynaResul yok yok burdakileri görünxe korktum çok fazla alırım diye 😂 çok geçmiş olsun size de hemen iyileşirsiniz inşallah 💖💖
Zeyneppp96 minibebisim hiçbir zaman alamadım 63 ile hamile kalıp 65 ile doğurdum bebiş 2400 37+3te doğdu sapasağlam 3. Trimesterde daha çok kilo alıyor bebek daha çok erken sizin için
minibebisim Zeyneppp96 ooo 2 kilo alıp doğurmak da müthişmiş gerçekten 🤩 daha yolun çoook başındayım 🥲🥲
AleynaResul minibebisim bana da çok alırsın dedilerdi tıkandı ağızları 😂 teşekkür ederim allah razı olsun ❤️
Zeyneppp96 minibebisim kilo bakımından çok iyi gözükse de maalesef iyi bir hamilelik geçirmediğim için böyle oldu :( psikolojik olarak çok zorlandım yemek yiyemedim umarım çok daha iyi bir hamilelik geçirirsiniz biraz kilodan bir şey olmaz :)
koalamiyim minibebisim ben ilk 16. haftaya kadar 7 kilo verip sonrasında 24 kilo aldım 😅 2. hamileliğimde de 19. haftaya kadar hiç kilo almadım sonraki 7 haftada 10 kilo birden aldım 😬 Bulantı geçince kilo alınıyor bi şekilde, hiç kilo almadan sağlıkla bebeğini kucağına alanlar var ☺️
minibebisim koalamiyim ay inşallah ben en fazla brş kg falan alırım yoksa işim iş 😂 bulantılarım için ilaç kullanmasam belki hiç alamiycam :(
turkuaz_ minibebisim hiç kilo vermedim çok kustum ama yedimde o yüxden genelde kilo aldım 51 le hamile kaldım bugun tartıldım 63 kilo olmuşım 26 haftalık sayılırım