yenibirannis Kızlar kapı süsü ve takı yastığı yaptrdıgınız güvenilir memnun kaldıgınız yerleri yada sayfaları paylaşabilirmisiniz 🤗
Hdemir1618 yenibirannis egelinaworkshop tan sipariş verdim toplu olarak çikolata kapı süsü hediyelik yastık
Gumus25 yasolinko bende oradan anne ve bebek tacı siparis verdim shopier üzerinden. Ama daha gelmedi mesaj attım cevap da gelmiyor siz nasıl iletişim kurdunuz acaba 🤔
Cey_Cey_ yasolinko Gumus25 Kızlar bende oraya sipariş verdim 14 gün dediler neredeyse bir ay olacak dün kaç tane mesaj attım cevapta vermiyorlar korktum artık eşime söyledim oda yazmış hemen saniyesinde dönüş yaptılar pazartesi kargoya verilecek dediler tamam çıkmadan görsel atın fln diyorum düzgün bir cevap yok mesajı beğenmişler sadece yoğun olabilirler ama sipariş alırken hiç öyle demiyorlardı çok kibar herşeye cevap veriyorlardı
Maveraaaaa Maveraaaaa trendyolda 500₺ olan kaşı süsü ve yastık Instagram üzerinden sipariş verdiğinizde 400₺ ye düşüyor bakabilirsiniz
yenibirannis Maveraaaaa ben de 20 si gibi sipariş vericem de acaba nası geliyo siz tavsiye üzerine mi sipariş verceniz yoksa trendyoldamı denk geldinz
yasolinko Gumus25 14 iş gunu içinde kargoya veriliyor zaten:) ben dm üzerinden siparişi oluşturmuştum dün yazdım haftaya elinizde olur dediler
Gumus25 yenibirannis hmm anne bebek tac uygun fiyatlı buldum da kapı süsünü sormadım. 600 tlye yaptırdım kapı süsü ve yastığı
Maveraaaaa yenibirannis kendim araştırırken buldum, o zamana kadar siparişim ulaşırsa size geri dönüş veririm
Sibellg06 Makromekampi sayfası var Instagram da, anahtarlık ve kapı süsü yaptırdık bugün ulaştı elime o kadar güzel yapmışlar ki birde hediye koymuşlar içine harika bir sayfa tereddütsüz öneririm 🫶🏻🫠