Yelizcik Mervenurkaya ben varım ve başka hamişlerle tanışmayı çok isterim. Henüz 5 haftalık hamileyim ve daha yakın çevreme bile söyleyemedim.
AsELinAnneSi__ Mervenurkaya Merhabalar Bende ispartaliyim şehir hastanesi Hüseyin Özyurt takipliyim 💓😇
Yelizcik Sayeste112 benim de düşük riskim var haftalık iğne vuruluyorum ve Protestan kullanıyorum. İnşallah atlatabiliriz
Sayeste112 Yelizcik benimki sağlıksız gebelik beta hcg artmıyor kese aynı boyda kaldı eninde sonunda düşcek ya da alacağız dedi inşAllah siz kolaylıkla atlatırsınız bende inşAllah kendim düşürebilirim
Mervenurkaya Sayeste112 inşallah sizede bebeğinize de bişey olmaz Allah’ın izniyle dikkat edin çok çok üzüldüm
Sayeste112 Mervenurkaya sağolun düşük yapıyorum kanamam geldi inşAllah istediğimiz vakitte sağlıkla bir daha nasip eder Rabbim
Aysenurcineli Sayeste112 Rabbim yar yardımcınız olsun ilk gebeliğimde ben de düşükten sonra dış gebelik geçirmiştim zor bir süreç ama sonrasında mucizeniz size yaşadığınız o kötü günleri unutturacak inşallah dualarımdasınız umarım kolay sekilde atlatırsınız
Aysenurcineli Mervenurkaya Mervenurkaya Rabbim sağ salim hepimizi kavuştursun inşallah evlatlarımıza şehir hastanesi Ayşegül Özcan takipliyim bende gebelik okulundan bilgim var ama hamileliğim aşırı ağır geçtiği için gidemedim maalesef Çarşamba günleri oluyordu sanırım
AsELinAnneSi__ Mervenurkaya evet varmis ama 24 haftalık olmama rağmen bir bilgi verilmedi gidip gelmek zor oldugu için bende sormadım açıkçası