Bulbulyuvasi Gene benden önce doğuruyor birileri hahzjadh. Kanka çok değişken nişan gelip ⅔ günde doğuran var aynı günde doğuran var 1 hafta sonra doğuran var var da var yani. Sancıların sıklaşırsa git doktora
Havvaca Bulbulyuvasi benim zaten pazartesi kesindi. Ben o yüzden rahat rahat geziyordum. Sabah nişan gelince totom tutuştu 😂😂 Dr um bebeğin hareketleri normalse ve ağrın yoksa bekle dedi. Annemle kocam diken üstünde ben gevşek gevşek takıliyom bakalım ne olacak 😂
Havvaca Mutluemos Sezeryan olup olmayacağım net değil. Pazartesi günü tansiyon durumuna göre suni ile normali zorlariz dedi Dr um. Şu an ağrım sızım yok nişan da kesildi gelmiyor daha bebeğin hareketleri normal o yüzden bekle dedi Dr um.
Bulbulyuvasi Havvaca bende 2 cm açıklıkla 42de doğurcam dedim biraz daha bekleyeyim normalde bugün yatısım vardı yalvardım doktora. Canım özel değilse neden sezeryan… nisanın da gelmiş ne güzel benim hiçbir seyim yok ne su ne nişan sadece açıklık :(
minigin_annesi11 Bulbulyuvasi kız merdiven in çık topla zıpla koş moş bi şey yap açıklık var madem hızlansın haftani da doldurmuşsun inşallah kolay doğumun olur ne diyim
KayraKuzusu Biomuallime benimde 2 gün önce nişanım geldi ve 4 cm açılmam var hala doğuramadım,ve nstde sancıda cıkmıyor,sizin sancılarınız cıkıyo muydu nstde
Havvaca KayraKuzusu en son Çarşamba günü kontrol vardı açıklik 2 cm olmasına rağmen sancı yoktu nst de 😂🤷🏻♀️
KayraKuzusu Havvaca 38+4olduk kuzum 4cm açıklık ve nişanla beklemedeyim hala,açılmam nişan olayı olması bu kadar takmıcamda şimdi merak ve sabırsızlık sardı beni🤣
-Seymaa- KayraKuzusu 38+2 benim de ve bugün nişanım geldi kaşık ağrısı bende çok hissetmiyorum ama altta doğru baskı arttı baya