Eyvahvaveyla 20+6 da 330 gr dı bebeğim ve düzenli gittiğim doktorum (perinatolog) çok iyi haftasına göre dedi
Rena98 Eyvahvaveyla bunlari okidukca cok rajatladm insALlah ouredir dunden beri kizimin kagitlariyla karsilasdiriyorum ki kizim o haftada kac qrammis internetten bakiyorum allak bullak oldm dunden beri
Rena98 Havvaca insAllah ya doguma kadar 3 kilo olsun yeter kizim cok kucuk olmusdu korkuyorum bu bebegim normal olur insAllah
Havvaca Rena98 olur canım benim son haftalarda alıyor zaten bebek kiloyu benim bebeğim 33+1 de 2250 gramdı 35+6 da 3180 oldu. Pazartesi 37+1 oluyorum 3500 ü bulur büyük ihtimalle diye düşünüyorum. Kilo aldircak şeyler atıştır arada. Ceviz kefir muz süt kabak çekirdeği falan bunları tüket♥️
Pardonbakarmisinn Rena98 17 haftada 250 gr idi 19 haftaliqiniz haftaya detayli var bakalm ne kdar olmus 🥰
Silaygc2110 Haftada gitmiştim 390 gr demişti. Haftasına göre iyi dedi doktorum bana ama kız erkek farklı kiloda olabiliyor. Her bebeğin gelişimi farklı sonuçta moralinizi bozmayın. Yumurta ceviz et tavuk havuç bebeğe güzel kilo aldırıyormuş kaşar peyniri felan onları yiyorum ben genelde 😊
Rena98 Silaygc2110 bende muz sut falan pek sevmiyorumda amma bebegim icin bu gunden olarak duzenli yemeye basladm insAllah iyi olur
3Tospikannesi Rena98 benim çocuklar da 36 haftalık 2500 gram doğdular bu da 20.haftada 347 di 31.haftada 1,650 di doktor senin yapınla alakalı senin çocuklar erken geliyor ve 2500 2700 arası olur dedi ağustos başi yada ortası gibi bekleniyor doğum sağlıklı olsunlar kilo doğunca güzel alınıyor
Rena98 3Tospikannesi benm kizim 30 haftalikken 1 kiloydu tam 37 dede 2250 dogdu InsAllah bu bebegim oyle olmaz ya vaktinde kendi sancimla dogururum InsAllah
Birannis 16 haftaligim dün 150 gr dedi doktor daha alırlar ya yolun başındayız 30 dan sonra daha iyi alıyorlar sağlığı yerindeyse kilo çokta sıkıntı değil bana göre suan zayıf falan demek için çok çok erken üzme kendini ileriki haftalarda bol ceviz muz ye kilo aldırır bebise
Pikachukiz53 Ben 23-24 haftamda 750gram dedi durumunuz varsa ceviz - fındık bunlardan günlük yemege bakın acayip etkili oluyor ve su da var anne baba doğum kilosu ne ikisinin ortalaması oluyir bende eşimde 5 kiloya yakin doğduğumuz için bu arkadaşta pek zayıf olacagini sanmam
Rena98 Pikachukiz53 yiyorum canm moskovoda yasiyorum yani Allaha sukur durum varda yiyorumda amma iste tum gunde kosusturmadayim kizim cok hiperaktiv onunda etkisi var sanirim hic bir yerde 5 dakikadan fazla oturamiyorum😅 InsAllah saglikla kucagimiza aliriz
Agg0207 Rena98 zayıf değil bence normal canım illa çok kilolu olacak diye birşey yok her bebeğin fiziki özelliği farklı 21. Haftada detayliya gittiğimde 437 Gr demişti bana doktorum
Aydan09 Rena98 yox canim narahat olma 20 heftelik hamile olan qadinlarda usagin kgsi 280-300gr olmalidi elmi olarak ve bilgi olaraq kanitlanib Bakida eledide bos bos seyler ucun stres yaradirlar qetiyen stres kecirib beynive taxma
Rena98 Aydan09 yox canm moskvada yasayiram men burda ele dedi deye doxtorlar naraxat oldum girdim tez burda baxdm amma hamida o hefdelerde eleymis yalnnan qorxuya dusdum
bernayerli Ben 22 haftaligim ama 3 hafta gerilik var 19 haftalikmis, 22 haftaya gore 250 gr dedi doktor, bebek kiz
BirVeraAnnesi35 Rena98 bizde 20 haftalığız 340 gr dedi kilosu güzel dedi size neden öyle dediki şaşırdım
Rena98 BirVeraAnnesi35 bilmiyorum valla mende cox endise etdim amma herkes normal yazmis o yuzden rahatladm