Rena98 Kizlar 20 hafta 1 gunluk ikinci bebegime hamileyim ilk hamileligimde son haftalarda problemler ortaya cikti bebegim kilo alamadigi icin suniyle dogum yaptim 37+2 de kizim 2250 dogdu simdi her sey normal ilerliyo cok sukur amma dun doktor bebegin yine zayif dedi 371 qramdi 20 haftalik hamisler sizlerde durum nasil bebekler kac qram bu bir ay dikkat edecem yememe icmeme bakalim guzel kilo alicakmi vitamin takviyesine baslatdi doktor
surfermom Rena98 17 haftada 190 gramdı ama doktor normal demişti 🙆🏻♀️ 26’sında detaylıya gireceğim artık o zaman öğrenirim.
Aydan09 Rena98 normaldi kilosu azeri oldugu hiss etdim sozleri yanlis yazdigindan diye azerice yaziram kq normaldi 20haftaya gore
Rena98 surfermom bendede 200 qramdi gene az demislerdi internette arastiriyorum 300-350 qram normal amma az diyo doktorlar
surfermom Rena98 hadi ya 😔 burada okuduğum kadarıyla kaşar, süt, kefir, yumurta ve muz kilo aldırıyormuş bebeğe. Ben mümkün olduğunca dikkat ediyorum tüketmeye 🙏🏻
Rena98 Pinklove InsAllah iyi olsun kizim oyle oldu diye cok korkuyorum bu bebim normal kiloda olur InsAllah 🙏🏻
Rena98 kubraayman benmde erkek her yerde arastirdim normal yaziyyo amma doktor dedi bu takviyeleri yap iyi kilo almasa basqa seyler yapicam korktum o yuzden
Mrv001 Rena98 valla haftasına göre gayette güzel kilo millet 24 25 haftalık 500 609 gram anca oluyor bence doktorun tamamen saçmalamış ben 34 haftalıgım 1.600 gram bebeğim benim doktorum demiyor bunu hiçte moralini bozma haftasına göre gayet iyi cnm
Rena98 Mrv001 evet burda doktorlar oyle dedi vede vitamin takviyesi yazdi onlarida yapicam 1 aya guzel artmasa basqa seyler yapicam dedi korktum dogal yolla kilo alsin istoyorum
Sengul-9798 Mrv001 aa çok şaşırdım şuan okudum da benim 36.ci haftada 2650 Gr doktor gelişim geriliği var bebek kilo almamış fazla dedi ve perinatoloji ye sevk ettiler 34.cu haftada 1600 çok az geldi bana başka bi Dr daha gorunseydiniz
Asel-2023 Mrv001 aynen ben 25 oldum bugün 500 Gr minyonum ama doktor iyi dedi herkes tosun doğurmak zorunda değil🤣
Aysee1123 Rena98 Bence normal 19. haftada 290 dı benimki. Sizin 20 de 370 ise gayet yerinde gibi geldi bana 😒
defnezumram Rena98 20. Haftada benimde 370 gramdı ki ve ayrıntılıya girmiştim boyu kilosu haftasına göre iyi demişti
Aydan09 Rena98 yox canim narahat olma 20 heftelik hamile olan qadinlarda usagin kgsi 280-300gr olmalidi elmi olarak ve bilgi olaraq kanitlanib Bakida eledide bos bos seyler ucun stres yaradirlar qetiyen stres kecirib beynive taxma
Rena98 Havvaca insAllah ya doguma kadar 3 kilo olsun yeter kizim cok kucuk olmusdu korkuyorum bu bebegim normal olur insAllah