• isimler
  • Erkek Bebiş İsin Önerileriniz 💙

NaimeYilmaz, bu tartışmanın sabitlenmesini kaldırdı.

Guldenn 26 aylık şuan. Çok hareketli🤦😂 ve meraklı. Hayvanlara ilgisi çok yüksek. Uyku konusunda gün içinde tek öğlen uykusu ve gece uykusu uyuyor. Uyku saati yaptım hasta mızmız olması dısında uykusu aksamıyor çok şükür. Çocuk genel anlamda isminin hakkını veriyor sanırım.😂

Dilek_gms hareketli çocuğa alıştım artık😁 uyku düzeni olması uyumayı sevmesi güzel. Adı gibi ömrüde güzel olsun inşallah 💙

Kumru_6694 ona bakarsan bende sarp diyorum ne o sap gibi diyorlar 😅 herkes birşey söyler yani ama sen içine ne siniyorsa onu koy millete bakma

Dilekonurr valla billa Eymen dedim ne öyle Beymen gibi dediler soğuttular söylemicem bidaha isim kimseye

esmanurky benim Çınarım usluydu bebekken de, şimdi de. Ama doğacak olan bebeğimden korkuyorum 😂 o hem ismi aslan, hem burcu aslan 😮‍💨

Tgccnr bende çınar’ı istiyorum ama eşim de anlamı ağaç diyor 😅😅 başka isim bulalım dedi yiğit ‘e taktı eşim şimdiki çocuklar sanırım çok yaramaz 🙄🙄

Fnsengul kimin ne dediği önemli değil bence kalben gönlünde ne varsa o ismi koyabilirsin bu seni mutlu edecek başlarını deil