• isimler
  • Erkek Bebiş İsin Önerileriniz 💙

doxnpair ben de 13haftalık gebeyim. Tek isim düşünüyorum.Yıllar önce sevgili babam abime ve bana gidip nüfusta 3isim yazdırmış sagolsun.yillarca zorluğunu yaşadık.ama saygısızlık olur diye de sildirmedik.abim oğluna ve kızına tek ve 4harfli isim koydu sırf zorluk yasamasinlar diye :).kesinlikle haklısınız bende tek isimden yanayım.

Akın Gökalp , Akın alp , atlas , doruk yada Sarper düşünüyoruz bü sürü seçenek var kararsızım ☺️☺️

Eşim ilk atilla ismini önerdi benimde içime sindi ama bir tarafım beyazıt da güzel diye ona kayıyor ama sanırım atilla olucak 😬

Fnsengul şöyle düşünün her ismi herkes beğenmiyorki illa bi kulp buluyorlar , bu ismide beğenen çok beğenmeyip kaba diyenlerde var ama ben çok sevdim içime de başka isim sinmiyor o yüzden :)

Fenciiii oğlum olsa Pars koymayı çok istiyorum Allah nasip etsin inşallah dua edin bana hamile arkadaşlar 🫶🏼 hamile değilim daha günümü bekliyorum bide 2 ve 5 yaşında iki tane dünya güzeli kızım var 🫶🏼🥰

Fenciiii oğlum olsaydı doruko Efe koyacaktım ismini çok sevdiğim isimler fakat kızım doğacak inşallah 🥰🙏

Fenciiii Rabbim sağlıkla Doğmayı nasip etsin Daha bizimki belli değil ama oğlum olursa Muhammed Alim Koymayı düşünüyoruz ❤️🤲🏽💐

Nurdann 16 aylık olacak inatçı yapısı yeni yeni çıkıyor ortaya ama belki sonradan geçer bilmiyorum