Ozgepir Merhaba Regl olmama 2-3 gün kaldı test yaptım sabah uyandığımda , aynı idrarla peşpeşe yaptım ikisinde silik olarak 2 çizgi çıktı.2-3 dk içinde.3-4 gündür regl ağrısı gibi ağrım var yorumlar mısınız?kesinlik ifade ediyormu kaset testler
Mervesrsy Ozgepir Evet hamilesiniz ancak daha çok yeni ilk zamanı olduğu için silik çıkıyor benim de öyle olmuştu ara ara regl sancısı gibi agrın olması da tutunduğu anlamına geliyor kan testi ver netleşsin hemen
Aslan10 Ozgepir hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşAllah kan ver hemen bi
Serenn16 Ozgepir birde kan testi ver canım tam emin olmak için daha iyi anlaşılır erken olduğu için silik çıkmıştır benimde öyle olmuştu erken yapmıştım
Ozgepir myangelson 3 gün önce yaptığımda tek çizgiydi 3 gün sonunda tekrar yaptım çok kısa süre de silik iki çizgi oldu🙈
myangelson Ozgepir demek ki çok çok yeniymis o yüzden çıkmamıştı 😊 hayırlı olsun canım kan sonuçlarını yazarsın merak ettim 🤭
Ozgepir Aslan10 yaa ümitlenmek de istemiyorum kan verene kadar testi internetten çok ucuza almıştım emin olamıyorum akşam kan testi şart oldu😬🫠
Ozgepir Bu forumda silik çıkıp hamile olmayana denk geldiniz mi arkadaşlar hala inanasım gelmiyor bu kaset testlerin güvenirliğine, kan verene kadar🥹🫠
Anneoluyorumm00 Ozgepir hayırlı olsun canım benimde ilk silik çıkmıştı git acilden kan ver hemen hayırlısı olsun canım sağlıkla 😊
yenibirannis Ozgepir bende reglime 4 gün varken baya silik çizgiyle öğrenmiştim hayrlı olsun inş vardır kan testi vererek bence kesinleştirin🙏☺
bastet Ozgepir https://mutluresim.com/?lang=tr Bu linkten yükle sonra çıkan linki kopyala gelip burda yorumlara yapıştır
Miracleee Ozgepir anasayfada sol üstteki üç çizgiden resim yükle diyip oraya yükleyip buraya kopyaliyorsunuz.