Mltsnl KIZLARRRR MERHABAAAA 21. Haftadaaaannn herkesin erkek bütün hurafe ve teorilere göre erkek denildi burda birkaç kişi kız dedi tam hatırlamıyorum ama bugün öğrendik prennnnsesss geliyormuş ☺️🥰🥰🌹
zeynepsi Mltsnl ayy kesin erkek demişler miydi, pipi falan gösterdi mi? İnşallah benim de başıma gelir😂
Rzgrn_Annesi133 Mltsnl bu haftaya kdr öğrenmemişmiydin canm bende 17 haftalığım hala net erkek demiyolr erkeğe bnzyo diyolr
Zeynep-92 Mltsnl Nur_50 Rabia3545 kızlar sizce benim bebiş kıza benziyor mu? nur 50 kiz demiştiniz keseye 😊bende kiz çok istiyorum
Nur_50 Mltsnl Çin takviminden bakmışım size 🤣🤣yeni gördüm. Hatta siz erkek demiştiniz kuzeniniz öyle olmuş.
baghhh Nur_50 bana da bakar mısınız 23 haftaligim hala ne olduğunu bilmiyoruz bir kız bir erkek diyorlar detaylida da göstermedi sadece 15 haftalıkken özel erkek dedi detaylida da erkek demiştim sana demi evet cinsiyetini gösterin dedim bacakları kapalı dedi
Mltsnl zeynepsi yaaa bende hep erkek bekliyordum kız bize süpriz oldu ilk gebeliğim bide sizin de mi ilk ☺️
zeynepsi Mltsnl yok canım benim bi oğlum var o yüzden bide kızım olsun çok isterim🥰 kesin erkek dedi ama doktor bilmiyorum 🥲
Dmrkbr Mltsnl az önce ultrason muayenesi oldum 12 haftalığız doktor erkek gibi dedi bende koz hissediyordum hep
Rzgrn_Annesi133 Mltsnl ya banada özeldeki erkeğe bnzyo dedi devleye gittim eliyle kapatmış bi çıkıntı var dedi somra başka doktora gttm yine oda dedi erkeğe bnzyo ama kapalı kutu gibi bebeğin 17 haftalığız erkektir herhalde dicemde böyle postları görünce umutlanıyorm🤣