yagmuuurcicek benim 32.haftada kontrolümde 1.820 gr geldi bana biraz kilosu az geldi dpktor normal desede sizde durumlar nasıl kilo alması için yediğiniz bişey varmı
Zehross03 yagmuuurcicek 27 haftalık 1400 gr olmuş ama neredeyse 3 hafta önden gidiyor dedi o yüzden sizinki normal bence baş aşşağıda dönmüyor bi türlü makat gelişli şişko bebem
Madeinpelin Bana da 1900 gram 44 santim dedi az değil bence zaten ultrasonda hep tam çıkmıyor eminim başka doktora gitseniz farklı söylerdi ben de öyle oldu çünkü moralinizi bozmayın 😇
Tugbazdmr yagmuuurcicek bizde 2 kg olmuşuz baş geliş pozisyonunda valla her sabah aç karna 5 ceviz bir muz yiyorum 😂
Jamila_Karim yagmuuurcicek 32. haftada 1900 gram dedi doktorum Haftasına göre gayet iyi Pozisyonu dönmediği için sezeryana alınıcam
Sedaseriner yagmuuurcicek 32+4 2030 gram. Bnmki 27 haftadan beri kafası göğüslerimin altında ayaklar rahimde ters bi şekilde duruyor. Hala duzelmedi
Hfk25 yagmuuurcicek 31+4 de 1918 gram normal dedi şuan 32+1 im kiloya çok takılma ultrasonla bir olmuyor ilk oğlunu 36+6 da sezeryanla doğurdum ultrasonda o gün 2700 fln görünüyordu ama 2300 doğdu birebir tutmuyor ultrason yani
Hilalgurce Yok normal demoralize olmayın bebegimin kilosu gayet sağlıklı ben yedikçe bebeğim kilo alıyor deyin pozitif enerji yayın olumsuz düşünmeyin 😁
incikaya Arkadaşlar 32.haftada benim bebiş de dönmemişti 34.hafta kontrolümde dönmüş bekleyin döner bebişler