Olive dml33 aynısını bende söyledim . Benim ikinci gebeliğim 7 yıl inçe kızıma hamileyken de yapılmıştı bu test o zaman da bağışıklığım olduğu çıkmış . Yani ben çocukken falan geçirmişim sanırım şimdi de pozitif çıkınca korktuk baya şaşırdık
dml33 Olive aslinda daha once igg pozitif cikinca yapmiyoms bazi doktorlar zaten bagisikligi var diye ben saklicm o testi bidaki hamilelikte bida strese sokmasinlar
Olive dml33 kesinlikle saklayın bende iyi ki saklamışım üniversite hastanesinde doktora gidiyorum sürekli araştırmayı seviyorlar o yüzden bana da böyle yaptılar bence
Olive Burcak61 ben aile hekimliğinde yaptırdım ücretsiz sen de orda yaptırabilirsin aynı gün çıkıyor zaten sonuçlar
dml33 Olive bnce bu doktorlar karindan su aldirmayi sevio ne guzelde hemen su alirlar diyolar onlara sokcan o igneyi
Olive dml33 evet bence de ama ben izin vermem öyle birşeye başka doktorlara da giderim zaten tek bir doktorla kalmam
dml33 Olive bnde istemedim zaten sonuc çıksn baska yere giderim bn dedim esime allahtan iyi ciktida sorun olmadi
Tugbakalenci Olive benimde kızamıkçık virüsüne bağışıklığım çıkmıştı ıgg pozitif ıgm negatif olunca bağışıklı oluyor. İnşallah avidite sonucun yüksek çıkar ozaman önceden geçirilmiş oluyor .
Minnos24 Olive Merhaba güncel durumunuz nedir doğum yaptınız mı? Şuan sene 2020 ve yazılarınızı okudum sizinle birebir aynı durumdayım sadece avidite sonucumu bekliyorum..
Burcuxyz Benimde rubella igg igm pozitif çıktı ama igm testi çok doğru sonuçlar vermiyormuş yalancı pozitif çıkabiliyor ama hamileler bundan çok etkileniyor yazık günah. Hamile olmayı düşünenler bilgilendirilmeli kızamıkçık bağışıklığı daha önceden tesbit edilmeli. Yok o testi yaptır yok bu testi yaptır avidite testine baktır. Emin’im cogu testi bu şekilde çıkanlar yalancı pozitif sonuç çıkmıştır. Ben 6 haftalık hamileyim ikiside pozitif bu yaşıma kadar durdum durdum kızamıkçıgı şimdi mi geçiriyorum hiçbir belirtisi yok geçtiğim yıllarda geçirmiş olsamda farketmez miyim hiç. %5 kişi farketmeden geçiriyormuş o %5 benmiyim? Amerika’da bu test yasaklamış doğru sonuç vermediği için burdakiler o avidite yaptırılsın tekrar tekrar bakılsın işlerine geliyor doktorlara bile güvenim kalmadı benim. Küçükken geçirdiğimi söylüyor annem ama benim bile içimde şüphe kaldı nalet olsun dedim o testi yaptırdım sonucu bekliyorum. Doktorumu değiştiriyorum kötü konuştuğu için o testi yaptır diye ısrar ettiği için üstelik bir yıl öncede igg bağışıklığım pozitif çıkmıştı onu bile gösterdiğim halde...