Olive Burcak61 cvm igg ve cvm igm sonuçlarım normaldi . ANti rubella lar sıkıntılıydı benim o yüzden avidite testi için kan verdim 1 ay sonra çıktı avidite sonucum
dml33 Olive hepsinde igm suan geciriosn demek igg daha once gecirmissin demek avidite kac ay öncesinden geciridigin anlasilioms
dml33 Burcak61 gec cikan bir test dedi doktorumda bana ozel laburatuara yollandi ankaraya hatta 1 haftaua cikti one alicz falan dediler ben panik yapijca
Burcak61 dml33 ay maşallah bende doktor kötü konuşunca çok korktum şu an 9+5 im sonuca göre gebeliği sonlandırmamış gerekebilir falan dedi içimi biraz oldun rahatlattınız
dml33 Burcak61 ins aviditenizde guzel gelir devlette yapıldıysa bazen yalanci pozitif cikioms tekrar baska yerde yaptiran bile varmis oyle duydm
Olive Burcak61 bende çok stres yaparak bekledim her gün internetten çıktı mı diye bakarak geçirdim ama inş geç olsun sonucu güzel olsun
Burcak61 Olive aynen geç olsun da sonuç güzel olsun çok şükür gebeliğimde güzel gidiyor hiç bi problemim yok mide bulantım bile yok
dml33 Olive bnde doktorun sekreterini arayip taciz ediodm kadini hergun 2 kere falan bir haftaya cikar dedi 1 hafta olmadan aramaya basladimm cikinca sekreter hemen gösterms doktora aradi soyledi
Olive dml33 ben 4 kere yaptırdım testleri 2 sinde pozitif çıktı 2 sinde negatif Sonrasında avidite de yüksek çıktı işte
dml33 Burcak61 evet ins bi skinti cikmaz ben suana kada kac kisiyle konustuysm bu konuyla ilgili sorun olmamis herkesin aviditeai iyi gelms
dml33 Burcak61 icin rahat edicekse yaptirabilirsn bnde yaptircktm baktim benim yaptirdigim yer iyi biyerms sorun cikanlar genelde orda yaptirio gerek duymadm birazda pahali bi test
Olive dml33 aynısını bende söyledim . Benim ikinci gebeliğim 7 yıl inçe kızıma hamileyken de yapılmıştı bu test o zaman da bağışıklığım olduğu çıkmış . Yani ben çocukken falan geçirmişim sanırım şimdi de pozitif çıkınca korktuk baya şaşırdık