Ssseval Nrtnnn benim sonuçlarıma yakın görünüyo igg ve igm büyük ihtimalle bana söylenenler sanada söylenir. Aviditeden sonra igg ve igm ye bikaç kere daha baktı doktor. Avidite zaten belli ediyo ortalama tehlike durumunu. Bence sendede benim gibi bişey çıkmayacak. Stresi yetiyo insana daha yeni rahatladım perinatolog inceledikten sonra
Nrtnnn Ssseval avidite de sonuç olarak ne yazması gerekiyor? Evet kesinlikle hiç olmadığım kadar hayatımda stres oldum sanırım allah hepimizin yardımcısı olsun inş 🤲🏻 Allah razı olsun canım inş dediğiniz gibi temiz çıkar her şey Benin’de geçen ay negatifti igm buna pozitif 🙄
Ssseval Nrtnnn sırf bunun için eğitim araştırmaya gittim daha yeni özele başlıycam gitmeye. İçini ferah tut . Risk olsada %100 bebeğe etki etcek anlamınada gelmiyo muş illa her kötü sonuçta bebek te problem olcak diye bişey yok. Buna perinatolog inceleyip bakıp karar veriyo. İnşallah sağlıkla doğsunlar . Kıymetini anlıyoruz işte böyle evlatlarımızın
Nrtnnn Ssseval kesinlikle daha düne kadar kız mı erkek mi diye düşünüp kafa yorarken şimdi ne diyorum diyorum kendi kendime rabbim sağ Salim hayırlısıyla kavuştursun onları bize 🤲🏻 İsteyen herkese de nasip etsin inş.
Ssseval Nrtnnn buarada kaç haftalıksın? Ben hiç sormadım bile doktorlar kendileri söyledi söylemeyenede bakın demedim. Evlat evlattır sağlıkları daha önemli
Nrtnnn Ssseval 12+3 canım. Benim tamamen resadüf oldu öğrenmemiz hormon testinde çıktı dr aradı bunu da mutlaka olmalısın diye.. kesinlikle rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar versin tüm isteyenlerle bir inş
Ssseval Nrtnnn benim de eksik testlerim vardı bunlarıda yapalım dedi sonra sonuçlar pozitif çıkınca enfeksiyon bölümüne başladım bebek ertesi gün hapı kullandığım halde oldu sonuçlarda süpriz oldu 😂 bukadar olaydan sonra yakışıklı bi cengaver gelmeli diye düşünüyorum😂😂
Nrtnnn Ssseval anladım canım bugün tekrar bi hastaneye daha gidicez o zaman enfeksiyon için de göstereyim.hayırlı haberler inş
Zeymur Nrtnnn bende de benzer durum vardı ilk haftalarda sonuçlarınızı mutlaka bir enfeksiyon doktoruna gösterin benim içimi rahatlatmıştı net konuşmuştu Kadın doğum doktorları net bişey söyleyemiyor alanları olmadıkları için
Nrtnnn Zeymur Zeymur çok teşekkür ederim birazdan farklı bir hastaneye daha gidicez,hem kadın doğuncaya hem de enfeksiyon druna göstereyim o zaman çok sağ olun. Sizin igm kaç çıkm ıştı?
Fulisko Rubella 151 .anti cmv de 60 küsürat pozitif.aşırı stres oldum bu duruma keşke bakmasaydım sonuçlara doktora giidnceye kadar kötü olucam
Olive Fulisko cmv ler farklı rubellalar farklı anti rubella ikisi de pozitifse hem bağışıklığınız var hem kızamıkçık geçiriyor gibisiniz
Nrtnnn Olive anladım benim doktorum rubella ile ilgili bir sürüm söylemdi ama Sadece anti cmv igg ve igm de sıkıntı varmış igm 1.07 Rubella igg 70.02 Rubella igm 0.30