Edaaa1 sütü arttıran en önemli etkenler sürekli emzirmek su içmek ve kendine güvenmek bu üçü cok önemli ekstra banyo yapmak şekerli çay icmekte baya arttiriyor diğer secenekler sütü kaliteli yapar asıl arttıran bu üçüdür benim bebegim 9 günlük oldu ilk gün meme ucu yoktu ememedi mama verildi ama ben her firsatta meme vermeye çalıştım o emdikce ucu çikti ama cok değil kavrayabiliyor şükür 2. Ci günü öğlene kadar yine mama verildi ama bebegim hep geri çikariyordu bende o gün hep meme vermeye çalıştım sarılık dahi başladı bende inat ettim durmadan ağzina teptim vazgeçmedim 14 e kadar sarilik gordük şükür gün gectikce baya düşürdük emmemiz de arttı sarılıkta azaldı şükür yara olursada ağız silme mendilleri var bez parcasida olur göğüsünüze koyun sütünüz geldikçe nemlenecek ve iyi gelecek ben kendimi sıka sıka emziriyodum acidan oda 2 güne geçti kendi sütümüz şifa gerçekten yan yatın bu arada süt öylede doluyor sütyende giymemeye calışın oda meme ucunu düzlestiriyor Allah yardımcınız olsun uzun oldu kusura bakmayin