Zeynep_T 24+4 oldu daha bi hareket yok normalmi 4_5 gün önce bi damar atar gibi hissediyordum 2_3 gündür yok normalmi
Songuleyup Zeynep_T eger biraz kilonuz varsa biraz gec hissedebilirsiniz yada hamileligi boyunca cok az hisseden kisilerde var olumsuz dusunmeyin yakinda cok net hissediceksiniz bence solunuza yatip odaklanin.
Sinem_45 Zeynep_T Muayenelerinizde hersey yolunda görünüyor mu peki eğer normalse geç hissedebilirsiniz kişiden kişiye göre değişkenlik gösterebilir tabi bebekten bebeğe de bazı bebekler uykucu olup fazla hareket etmeyi sevmezler kötü düşünmeyin ama muayenenizin üzerinden fazla geçtiyse içinizin rahatlamasi için bir doktora gidin derim ben
bebikveben Zeynep_T hissetmemen gayet normal. Bebekten bebeğe, gebelikten gebeliğe değişen bir şey. Zaten birkaç gün önce hissettim sanki diyorsun, demek ki uyuyor şu an minik kuş. Doktorlar da bebek sağlıklı dediyse hiç stres yapma bence
Sinan35eda Zeynep_T ben şuan 25+6 oldum canım nende çok hisedemiyorum doktorum gayet normal çok az da olsa hissediyorsan sıkıntı yok dedi merak etme ilerleyen zamanlar olur
Zeynep_T Kubrakarahan yiyorum ama bi hareket yok bu aralar çok yuruyemiom hep evdeyim acaba ondan olabilirmi
Ybah Zeynep_T genelde sirt üstü uyanınca dinlenme pozisyonunda hareket etmeye başlıyor Bi onu deneyin
Zeynep_T Songuleyup kilom 55 ile hamile kaldim şuanda 60 kiloyum ama yaklasik 25 haftalik olacak daha hareket yok
Zeynep_T Sinem_45 geçen cumartesi detayli ultrasyona girdim hersey normal dedi doktor gelişimi falan herseyi normal
Songuleyup Zeynep_T kilonuzla alakali degil ozamn bebisiniz biraz sakin olabilir arkadasim hamileligi boyunca 3kere hissettim demisti olabiliyor hatta bu yuzden endiselenip bikac kere doktora bile gitmisti doktor kontrolunuz ne zamn.?
Sinem_45 Zeynep_T Herseyi normalse stres yapmana gerek yok canım belki de bebiş çok gareket etmeyi sevmiyordur 😊🙈
Zeynep_T Esracigdem 3_4 gün önce elimi karnıma koyduğumda hissediyordum bu aralar yürüyüş yapmiom etkisi olabilirmi
Teachermamiyy Zeynep_T benimde dün öyleydi şükür bugün hareketlerini hep hissediyorumm.ve yürüyüş hiç yapmıyorum🙈ama siz hala belirgin bir şekilde hissetmedim diyorsunuz bilemedim.doktorlar şey diyor eğer bebeğinizin hareketini hissetmek istiyorsanız uzun yürüyüşler yapın.yuruyus iyi gelebilir.
Esracigdem Zeynep_T ben hiç yürüyüş yapamıyorum riskli gebelik olduğu için belki bebeğiniz cok sakindir. Çok doktor değiştirdim hepsinin yorumu aynıydı cok hareketli bir bebek dediler. Belki onun etkisi vardır
Cansuce Odaklanın sessiz bir yere geçin uzanın konuşun biraz okşayın eğer tepki yoksa daha geç hissedeceksiniz belli ki hiç panik yapmayın ☺️