papatyaolsun söyle soyleyebilirim bende herkes gibi kasık ağrısı adet sancısı vs bekliyodum ama herkes farklıymış gerçekten. Bende Rahim filminden sonra 5. 6. Gün sırtıma doğru bı ağrı oldu karnım tuhaf agriyodu ve sol yanımdan kasıklarıma gelen bir ağrı batma vardı bu sanırım oluşma zamanlariydi. 3-4 gün sonra geçti bu ağrılar bı anda sonra yumurtlamadan sonraki 9. Gün dedim ki gebelik varsa kana geçmiştir kan veriyim çok sabirsizdim resmen negatif çıktı. 10.gun umutsuz bı sekilde sabah test yaptım psikopatlik resmen 😅 pozitif çıktı dedim ki yok ya test bozuktur yani kan ile idrar testi arasında max 5-6 saat vardı sonra başka bı test aldım onuda pozitif görünce kan verdim 16 çıktı değerim yani yumurtlamadan sonra en erken 10. Gün öğrenmiş oldum reglime 6-7gun vardı. Bahsettiğim ağrılar dışında reglime yakın veya sonrasında hiç belirtim olmadı şuan 10+3 um hala belirtim yok kasık ağrısı mide bulantısı vs hiç bişey yok o yüzden belirti arama test zamanı gelince varsa gerçekten çıkıyomus ben 10 ayda bunu net anladım 😅biraz geç oldu ama olsun. (Uzun oldu kusura bakma :) )