papatyaolsun ipeekseker canım bir tane daha test yapsana bugün, hatta yarın kan ver, kanda daha net görürsün
ipeekseker papatyaolsun normalde gebelik belirtileri yaşıyorum ama gebelik testinde öyle tek çizgi görünce şaşırdım. Bı 10 gün olsun öyle kan vereyim diyorum geç döllenme vs olduysa falan
redann4 papatyaolsun hsg Cektirdigim ay adet oldum , sonraki ayda baya iyi adet oldum içerilerim temizlendi resmen ondan sonraki ay hamile olduğumu öğrendim şok oldum . 2 sene uğraşmıştık 5 doktor değiştirdim Rabbim sonunda nasip etti bence etkisi var diye düşünüyorum
papatyaolsun Anneolmakistiyorum_ canım ben de 5 Temmuz hsg çektirdim 3 gün korunun dedi. Zaten 9una yumurtam pik oldu. 9-10-11 değerlendirmeye çalıştık. 23-24 Temmuz gibi adet olmam gerekiyor bakalım beklemedeyim. Seninle aynı tarihlere denk gelir eğer hamileysek☺️
TubaGokhan papatyaolsun yok o zamana denk gelmedi adetim bitti gittim 12 Mayıs’ta sonra ovulasyon testi yaptım 19 Mayıs’ta yumurtlamayı gördüm 29 Mayıs’ta da testim pozitifti yani takip ettiğim için yakaladım günü özellikle.
papatyaolsun TubaGokhan benim ilişki üzerinden 1 hafta geçti ortalama, henüz belli olmaz herhalde değil mi canım, belirtiler neler olabilir, akıntım var birkaç gündür , su gibi günde birkaç kez geliyor
TubaGokhan papatyaolsun söyle soyleyebilirim bende herkes gibi kasık ağrısı adet sancısı vs bekliyodum ama herkes farklıymış gerçekten. Bende Rahim filminden sonra 5. 6. Gün sırtıma doğru bı ağrı oldu karnım tuhaf agriyodu ve sol yanımdan kasıklarıma gelen bir ağrı batma vardı bu sanırım oluşma zamanlariydi. 3-4 gün sonra geçti bu ağrılar bı anda sonra yumurtlamadan sonraki 9. Gün dedim ki gebelik varsa kana geçmiştir kan veriyim çok sabirsizdim resmen negatif çıktı. 10.gun umutsuz bı sekilde sabah test yaptım psikopatlik resmen 😅 pozitif çıktı dedim ki yok ya test bozuktur yani kan ile idrar testi arasında max 5-6 saat vardı sonra başka bı test aldım onuda pozitif görünce kan verdim 16 çıktı değerim yani yumurtlamadan sonra en erken 10. Gün öğrenmiş oldum reglime 6-7gun vardı. Bahsettiğim ağrılar dışında reglime yakın veya sonrasında hiç belirtim olmadı şuan 10+3 um hala belirtim yok kasık ağrısı mide bulantısı vs hiç bişey yok o yüzden belirti arama test zamanı gelince varsa gerçekten çıkıyomus ben 10 ayda bunu net anladım 😅biraz geç oldu ama olsun. (Uzun oldu kusura bakma :) )
Serenn16 papatyaolsun ben ben temmuzda çektirmiştim aralıkta hamile kaldım bende çok duymuştum çektirdikten sonra hamil kalan çok fazla oluyormuş ilaç verdikleri için kanallar açılıyor falan diye ama benim o şekilde kalmadım hamile ama çok duydum hemen sonra kalan hamile
papatyaolsun Serenn16 canım aynen bana yazan çoğu kişide de etkisi olmuş. Bakalım hayırlısı ben de bekliyorum, hamile kalamayacağımı hiç düşünmemiştim açıkçası , 1 yıldır olmuyor. Sana da hayırlı olsun sağlıkla al kucağına insallah 💖
Serenn16 papatyaolsun sağolasın canım sıkma canını sen ne zaman nasipse ozamn oluyor herşeyi akışına bırak stres yapma hiç
Gamzekck_ Brcpg bence var sıvı gönderiliyor tüplere tıkanıklık varsa etki ediyor. Ben çok duydum faydasını gören
papatyaolsun Gamzekck_ aynen canım benim sağ tüpüm tıkalı çıktı mesela yaptırmasam bilmeyecektim. Gebelik şansım artsın diye yaptırmıştım aslında
Brcpg Gamzekck_ bana da hsg den sonr gebe kalabilirsin diye çoğu arkadaşım söyledi . Ama bunun psikolojik olarak daha rahat hisetmekle bağlantılı olduğunu düşünüyorum . Çevremde 3 kişi var aynı anda çektirdik 3 bir gebelik oranı var . Yani yaşanılan sıkıntının da etkisi var .
papatyaolsun ipeekseker olsun canım hiç moralini bozma gelecek ay yine beklemede oluruz allahtan Ümit kesilmez 🌺
Civciv07 papatyaolsun hsg den sonra regl olmadım gecikince test yaptım ve pozitif çıktı 🫣 hsg den 21 gün sonra yapmıştım testi