Sukran63 Rabbım yardımcın olsun canım benim 🤍 bol bol emzirme 2 saatte bir uyandır burnunu sık topuklarini sık uyansın emsin sanırım memeyi tam boşaltamadigi için şişiyor meme dikkat et mastit olma bende ilk hafta az daha mastit olacaktim sağ göğsüm alev gibi yanıyordu çok sertti ve sişmişti sonra vücuduma ateş yaptı ter atiyordum sürekli ama bir yandan da tir tir titriyordum mastit ateş yapar dediler kalktim hemen duşa girdim göğsüme masaj yaptım elle sagdım ben zaten yarardı göğüslerim pompa kullansaydım daha da yara olur diye elle sagdim çıkan sütü vermedim ama kızıma sonra emzirdim kızımı geçti çok şükür demem o ki sürekli emzir süt kalmasin göğsünde göğüs yarasıyla bende mücadele ediyorum malesef ilk zamanlar ikiside yara oldu simdi sol geçti ama sağ geçmiyor bir türlü 😮💨 o göğüsü verirken dişlerimi sıkıyorum artık acıdan bakalım bende yarın sağlık ocağına gidecegim ne diyecek bu arada göğüs uçlarını yumuşak tut krem sür üzerine gümüş kapat vs kapat nemli kalsın eğer krem vs surmezsem göğüs ucu kuru ve sert olur buda ekstra acı verir sana