Sukran63 Kızlar dün doğum yaptım bebeğim ememedigi için silikon kullanmak zorunda kaldım sütüm gelince bebek silikonu bırakır dehilmi
Marya_ Sukran63 bende kullandım silikon göğüs ucunu göğüslerimin ucu baya küçüktü oyuzden ama benim çocuğum bırakmadı alıştı yani
Sukran63 Bir_tirtilannesi evet canım o yüzden takmak zorunda kalıyorum şimdi biraz çıkmış ama yine almıyor zorlayacam artık birakmasi için kendimide daha toparlayamadim kimsede yok yanımda toparlaninca birakacam silikonu çok ağrıtıyor dayanamıyorum gerçekten
Sukran63 Marya_ benimkide alismisa benziyor ve çok ağrıtıyor silikon göğüslerimi emerken ağlıyorum resmen kendimi toparlayinca biraktirmayi deneyecem inşallah bırakır onsuz da emmiyor iki gündür
nuzunismail Sukran63 Göğüs ucun küçükse kullanabilirsin ben kullandım ama en ince yapılı olanı aldım sonra göğüs ucum iyice çıkınca daha kullanmadım bebeğim de aramadı öyle devam etti emmeye
Sukran63 beyzacmvrc sizinde ağrıtıyor mu silikon benim çok ağrıtıyor dayanamıyorum gerçekten emerken onsuz da emmiyor tam emerken çıkarıyorum göğsümu alsın ama emmiyor göğsümu
Zynpbr00 Sukran63 Benimde başta tutamamışi bebeğim. Silikon göğus ucu kullandm. Şu anda yeni doğdugu için güçlü çekemiyor. Emzirmeden önce gögsunuzun ucunu bebeğinizjn ağzina emzik gibi tutturmaya çalısin emebilirse birakmayin tutun bebek bırakana kadar. Zamanla gögüs ucunuz çıkaracaktır:)
Balahatunn Gogus ucun cikinca en kisa surede biraktirmani oneririm. Benim de gogus ucum hic yoktu. Biraktirmaya calistigimda meme reddi yasadim. Ugrastim biraktiramadim. 13 ay emdi zaten.hep de silikonla emdi.
Sukran63 Balahatunn çok istiyorum şimdi biraktirmayi ama bırakmıyor kendimi topluyum bıraktıracam zorla olmuyor çok ağrıyor onunla
Senbenimmucizem Sukran63 bende alamadığı için silikon kullndm bebek az emmeye başlayınca bıraktık normal emdi
Bir_tirtilannesi Sukran63 bebek emdikce göğüs ucun çıkıyor canım merhaba etme benimde öyleydi bir göğüsumde ucu yoktu bebeğim almiyordu onu ve bende vermekte zorlanıyordum yavaş yavaş alıştı şimdi o göğüs ucum çıktı seninde öyle olur merak etme sezaryan mi oldun normal dogum mu yok mu ailenden kimse yanında 🙁