Ikimelekannesi_ Kizimin adi “Aysima” 2.bebege hamileyim kizim olursa “Aymira” veya "meyra"arasinda gidip geliyorum 🤗🙈🙊
Tgb35 Ikimelekannesi_ kızımız nasıl bir karakter nasıl bir bebeklik geçirdi bende bu ismi düşünüyorum 😇
tazeanne23 gl12cn34 kuzeniniz de istedi mi isim değişikliğini? 16 yaşından sonra zor olmuştur alışması..
gl12cn34 tazeanne23 annesi hoca kendisi de dinini tam yaşayan biri ortak kararla değiştiler sanırım , anlamından ötürü taşımak istemedi İrem ismini , zamanında anlamı bilinmeden koyulmuş bir isimmiş
2prensessannesi A-eren ecrin arapca da hediye anlamina gelir. Eslem de musluman olan teslim olan manasina gelir
A-eren 2prensessannesi evet bende araştırdığım zaman Ecrin Allahın ilk hediyesi diye okumuştum eslem de kendini Allah yoluna adamış kimse diye geçiyordu peki Erva isminin anlamını biliyor musunuz iki Kızım var biri Ecrin biri eslem üçüncüde kız Kızlarım duru bırakalım diyor kararsızım bende erva ismini beğeniyorum
Humeyraa12 2prensessannesi canım ben Arapça hocasıyım. Ecrin Arapçada köpek yavrusu demek. Ecrun mükafat hediye demek. İnsanlar hep aynı mana sanarak koyuyur ama maalesef Arapça öyle bir dil ki 1 harf bile tüm manayı değiştirebiliyor. Çevremde koyanlar vardı mecbur değiştirdiler anlamından ötürü🌸