Gamzeaksam Rozii Eylül, duru,yağmur, nehir, ipek bizimde kiz olacak 6 ci aydayiz biz Eylül koyacağız 🩷🐣
Rozii SusamTanecigi gülce ismi de popüler oldu güzel bir isim diğer kızınıza birce de düşünebilirsiniz uyumlu gibi
Deryackmak Rozii şimdi gördüm mesajinizi anlamını bilmiyorum ama kulağa çok güzel geliyor Armin rahel
2_evlatyolda Rozii cok tesekkür ederim 😍 aslında 3 eltiyiz ama kayınvalidem hepimizi idare eder evlendim evleneli hiç kötü huyunu görmedim severim misafir gibi gider geliriz ondan iyiyiz galiba öyle aşırı ilgili degiliz ama saygı ve sevgi sınırımız bize yetiyor 😍 kızım o gibi olsun istiyorum o gibi şanslı her konuda adını koyunca benzer diyolar bende koycam
Gebe90 Bizim daha cinsiyet belli değil ama kızım olursa Leyla istiyorum 🥰 eski isimleri çok seviyorum. Bir kızım daha var onun adı Deniz ❤️
2prensessannesi 2prensessannesi ب ve ر harflerinden olusuyor. Turkcede kimisi re kimisi ra diyor ama ayni mana yani arapcada ra var sadece re ra ayrimi yok
Mucize545 2prensessannesi Üstelik Berra isminin Kur’an’daki anlamı ‘Temize çıkarılmış’ olarak bilinmektedir. Kur’an’da Ahzap suresi 69. ayette yer alır.
Nur_50 2prensessannesi Serra nasıl acaba😃benim etrafım çok kabalık ailemde olmayan ad olsun istedim. Cinsiyet belli değil ama 🤣kız Serra erkek selim düşündüm sizce nasıl?
Basakhilal Benim Adım Hilâl kızıma da Ayça koymak istiyorum ikisi de aynı anlama geliyor. Ayça’nın yanına ikinci bir isim bakıyorum: Ayça vera Ayça Farah Ayça piraye gibi bakalim
Rozii Basakhilal bence tek isim daha hoş ikinci isim zaten kullanılmıyor ilk ismiyle hep hitap ediliyor