Tnsldtr Veybil doktor keseyi gördü değil mi? Öyle yazmışsınız. Kese rahim içindeyse dış gebelik olmaz benim bildiğim. bebeği görmediyse boş gebelik olabilir. Geç döllenme olma ihtimaliniz yüksek olabilir. İnşallah geç döllerlemedir de güzel haberler alırsınız.
Mine9166 Veybil dış gebelik kontrolü için 2 hafta fazla değil mi ? Daha önce dış gebelik geçirdim bir düşüp bir artıyordu iki kat hiç artmadı inşallah sizin dış gebelik çıkmaz. Betam binlerdeyken iğneyle düşürdüler.
Nadire042 Bende bugün gittim. Sat 28 mayıs 6+5 günlük diye gözüküyor uygulamada, Dr. kese var bebek de oluşmaya başlamış ama kalp atışını duyamadim dedi aklım karıştı 2 hafta sonra gel dedi bakalım nasip kısmet.
iremuhammedd Veybil merhabalar bende Ekim ayında geçirmiştim dış gebelik ilk beta değerim 30 küsür çıkmıştı doktorum 2 gün sonra tekrar kan ver aynı saat aynı hastanede demişti o zaman da 50 küsürdü düzenli artmıyordu o yüzden dış gebelik tanısı konulup dış gebelik tedavisi gördüm eğer değeriniz bugün çıktıysa pazar günü tekrar bi kan verin bence değeriniz düzenli olarak 2 katı ve üstü artmışsa korkmayın çünkü dış gebelik için 2 hafta çok ciddi bi süreç Allah korusun dış gebelik tehlikeli bişey çünkü 2 hafta beklemeyin.
Veybil Tnsldtr evet canım keseyi gördü ama bebeği göremedi henüz moralim çok bozuk sabah beridir ağlıyorum
Tnsldtr Veybil bence başka bir doktora daha gözükün. Güzel düşünün güzel olsun dediğim gibi geç döllenme olabilir. İçinizi ferah tutun. Başka doktora gidin.