Prensesannesi_01 ikiprensannesi__ devlette 48 saat ama imza atıp cikabiliyorsun 24 saatten sonra eğer bir problem olmaz sa
ikiprensannesi__ Prensesannesi_01 umarım bişey olmazsa erken çıkarım bir oğlum var evde beklicek iki gün nasıl onsuz kalacam
Prensesannesi_01 ikiprensannesi__ inşallah sagsalim doğumun olur canım 24 saat kaldıktan sonra imzani atıp cikarsin
Jerryy Şehir hastanesinde doğum yaptım biraz senin durumuna göre bakıyorlar aslında ağrın sızın yoksa gaz vs çıkarabildiysen gönderiyorlar ben 24 saatte çıktım ama benimle birlikte doğum yapıp çıkmayanlarda vardı
ikiprensannesi__ Jerryy 24 saatte çıkmak daha iyi benim için bir çocuğum daha var evde beklicek beni iki gün durmaz bensiz inşaallah çıkarım
Jerryy ikiprensannesi__ bende öyle dua ettim inşallah çıkarım diye benimde evde 2 yaşında çocuğum vardı. İnşallah çıkarsınız sizde 🙃
Pardonbakarmisinn ikiprensannesi__ 8 ay once sehir hastanesinde dogum yaptim ertesi gun doktor muayeneye geldiginde kendini iyi hissediyorsan cikabilirsin iyi degilsen bir gun daha kal demisti