Ruyaninprensi Melisaasa Benim öyle oldu adetten hemen sonra kondom yırtıldı tek sefer oldu günüm geçti test yaptım hamileyim
Asel-2023 Melisaasa benim öyle ve 4 5 gün içinde döllenme olmuş yani sperm vücutta yaşamış hiç bir sıkıntım yok
Htc6138 Melisaasa çok ilişki de olsa tek ilişkide her seferinde milyonlarca sperm geliyor ama sadece 1 tanesi yumurtaya ulaşıyor o yüzden hiç alakası yok sağlıksız spermler zaten yumurtaya ulaşamıyor gönlünü ferah tut 🥰
Melisaasa Htc6138 çok teşekkür ediyorum, buranın iyi yanlarıda kötü yanlarıda var işte internet gibi🙈
sacmalamakizim Melisaasa Çok silik bir testle öğrendim regl geciktikten sonra kan verdim yüksekti değerim.
Melisaasa Melisaasa dün kan vermiştim beta 0,2 çıkmış erkenmi baktırdım acaba siz ne zaman öğrenmiştiniz 8 gün var adetime benim
Htc6138 Melisaasa adetim 5 gün geçmişti 306ydı değerim gecikmeyi beklemende fayda var önce kaset test yaptım silik çizgi olunca kan verdim inşallah tez zamanda müjdeli haberi verirsin 🥰❤️
Melisaasa sacmalamakizim yok testte negatif çıktı kanda erken çıkar belki dedim ama kanda da yok henüz. 5 gün daha bekleyip yapıcam test
Hhbnhbnjvv Reglden sonra tek gecelik korunmalı ilişkide hamile kaldım. Düşük riskim oldu yogun kanamadan. Ama ben agır kaldırmıstım o gun o yuzden kanamam oldu çok şukur bebegim simdi saglikli