User1234 Arkadaşlar dün bi konu açmıştım adet gecikmemin beşinci günü hala afet olmadım yaptığım testler negatif dün silik gördüm bugün de yarım saat sonra silik çizgi ama bugün olan gayet belirgin kan testi de akşam yapabilirim
Pamuk User1234 Bende aynı durumdayım 3. Gün gecikmenin dünden beri silik görüyorum kan vermeye korkuyorum.
241223 User1234 Benimde adetime 3 gün kala yaptğım idrar testinde silik çizgi çıkmıştı ertesi gün kan testinde betam 85 küsür bişeydi yani daha çok küçük olduğu için silik çıkıyor
Pamuk HaticeNur16 Erken gebelik testi dün değil önceki gün akşam hayalet cizgi bile yoktu dünden beri var belirtilerim de çok.
aysenuroztunc Pamuk yaaaa bunu duyduğuma çokk sevindim ay inşallah inşallah vardır ❤️ benimde çatlatma iğnesi 11. Gün negatif zaten belirti de hiç yok ama senden güzel haberler duyalım 🥹
HaticeNur16 Pamuk benimde bugün gecikmemin 8. Günü 4. Gecikme gününde kan verdim negatif çıktı dün sabah 7. Günde bu testi yaptım bidaha da yapmadım öylece bekliyorum pazartesiye kadar olmazsam kan vericem benimde belirtilerim çok ve düzenlidir de ama bilemiyorum hakkımızda hayırlısı 🌸 https://mutluresim.com/image/nLGjxG
Semaazz aysenuroztunc hiç üzülmeyin bi sonraki ay inşallah güzel sonuçlar alırsınız benim de öyle oldu yaptırdığım ay negatifti sonraki ay hamile kalmışım şimdi 30 haftalık 😍
Pamuk aysenuroztunc Belirtiye takıl adet geçene kadar hiç belirti yoktu bende 2 gündür başladı bel ağrısı falan.
K-1997 aysenuroztunc merhaba benim de hiç belirtim yok 11. Günümdeyim negatif acaba bu testte hamilelik gördünüz mü
User1234 İlk çıkmadı ama sonradan çıktı yarım aaat mi bir aaat mi bakmadım öyle masada durunca gözün çarptı ve çizgisi biraz Farklı duruyor bugün biterse 6 gün gecikme oluyor benim düzenli 28 dir hiç gecikmedi
Parlakk On dk sonrasını kaale almayın derim ben benimde daha önce başıma geldi bir saat sonra iki çizgi kopkoyuydu ama hamile değildim