Merhaba

Acaba Ege Üniversitesinde doğum yapan ve deneyimini bizimle paylaşabilecek bir anne var mı ? # izmir # egeüniversitesi

SeymaKuzu gebelde asistanlar doğumu yaptıyor doktorumdan doktoruna değişiyor bir çok kisi oluyor doğumda herkes stajyer yani ben doğum yaptığimda abartısız 10 kişi vardi

esmaass stajyer doktorlar yaptırıyor yani doğumu peki yanlarında hocaları oluyor mu ? Birde memnun kaldınız mı doktorlardan hemşirelerden odalardan

Peki özeline giden hasta için de mi aynı şey geçerli ? Yine stajyerler mi doğum yaptırıyor ?

SeymaKuzu ben genelde asistanları gördüm normal doktor yoktu servisleri guzeldi klimalı ama doğumun başladığı zaman doğumhane odalarına alıyorlar vasatti

KubraGull özeline gidenler için bir şey diyemem ben erken doğum yapmıştım 15 gün doğumhane de yattim hoca falan çok görmedim

esmaass anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok sağol 🙏

KubraGull özel bölümünde hangi doktora gidiyorsunuz acaba bir de ücreti ne kadar ?

Stajyer değil onlar doktor sadece uzman değiller . Ki belki bazıları uzmandır bile . Doğum kişiden kişiye değişen bi durum inanın kimisi giriyor beş dakikada 3 ıkınmayla doğuruyor kimisi ıkınamıyor bebek haznede kalıyor yani doğum tamamem bizimle alakalı bir durum doktor sadece oluşabilecek komplikasyonlar için orda acil durumlar ve doğum gidişatı için . Doktorlara çok takılıyoruz ama aslında sancın geldiğinde dünyanın en iyi doktoru bile olsa gözün görmüyor kendinle başbaşa kalıyorsun . Ben egede doğum yaptım bu arada 2. Yi de orada düşünüyorum