Merhaba
Acaba Ege Üniversitesinde doğum yapan ve deneyimini bizimle paylaşabilecek bir anne var mı ? # izmir # egeüniversitesi
Merhaba
Acaba Ege Üniversitesinde doğum yapan ve deneyimini bizimle paylaşabilecek bir anne var mı ? # izmir # egeüniversitesi
Kimse yok mu ?
???
esmaass stajyer doktorlar yaptırıyor yani doğumu peki yanlarında hocaları oluyor mu ? Birde memnun kaldınız mı doktorlardan hemşirelerden odalardan
Peki özeline giden hasta için de mi aynı şey geçerli ? Yine stajyerler mi doğum yaptırıyor ?
esmaass anladım canım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için çok sağol 🙏
KubraGull özel bölümünde hangi doktora gidiyorsunuz acaba bir de ücreti ne kadar ?
Stajyer değil onlar doktor sadece uzman değiller . Ki belki bazıları uzmandır bile . Doğum kişiden kişiye değişen bi durum inanın kimisi giriyor beş dakikada 3 ıkınmayla doğuruyor kimisi ıkınamıyor bebek haznede kalıyor yani doğum tamamem bizimle alakalı bir durum doktor sadece oluşabilecek komplikasyonlar için orda acil durumlar ve doğum gidişatı için . Doktorlara çok takılıyoruz ama aslında sancın geldiğinde dünyanın en iyi doktoru bile olsa gözün görmüyor kendinle başbaşa kalıyorsun . Ben egede doğum yaptım bu arada 2. Yi de orada düşünüyorum