Nesekahraman genetik faktörler de etkili oluyor dedi doktor eşimin de küçükken başı biraz büyükmüş sizde eşinizin yada varsa dayısı teyzesi amcası halası onların çocukluk fotolarından belki fikir edinebilirsiniz inşallah güzel haberler alacaksınız şekerle ilgili bir sorun yoksa olağan diyerek geçecekler zaten her anne gibi her bebek de bir olmuyor ben şimdi şeker yükleme testini bekleyeceğim inşallah o da iyi sonuç verirse hiç bir sorun yok olumsuz olursa da öğrendiğim kadarı ile geçici bir durummuş genellikle diyet yapıp beslenmeye dikkat etmek yeterliymiş ben çölyak hastasıyım tükettiğim ekmek vs nişasta oranı daha yüksek ve bu şekeri tetikleyebiliyor olmadı Glutensiz ekmeği ve diğer ürünleri kesip sebze bakliyat et balık meyve ağırlıklı yola devam edeceğim
Bu kısmı tüm okuyanlara yazıyorum hamilelik boyunca gereksiz stres yüklememek için olumsuz net bir sonuç ile karşılaşana kadar …mı acaba diyerek içimi kemirmemeye çalışıyorum burada okuyorum çoğu anne en ufak olumsuz ihtimalde çok çok üzülüyor bende onlar adına üzülüyorum
tamam insan bilmediği şeyden korkar bu doğaldır ama olumsuz bir ihtimal duyduğunuzda lütfen bunu araştıracağım ve inşallah temiz haber alacağım çocuğum ve ben sağlıklıyız çok şükür demeye çalışın olumsuz bir durum olduğunda zaten açık açık söylüyorlar yada şüphe ettiklerinde araştırmanız için ne yapılması gerek yönlendiriyorlar
Allahım cümle evlatlara ve Annelere sağlık versin bazen en kötü istatistikler bile sağlıklı bebeklerle sonuçlanıyor kötü bir sonuç alsanız bile hemen yıkılmayın lütfen farklı bir doktora daha görünüp net teyid alın iyi doktor kadar kötü doktor da çok var ne yazık ki piyasada