Hatice-6363 Nrfsn46 Eylül 29 Dedi doktor ufak tefek bir kaç birşeysini aldım sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🎀
defnezumram Nrfsn46 27 eylül görünüyor bebem içerde daha fazla kalmak istemezse kıyafet alışverişi yapmıyorum artık şimdilik yeter diye umuyorum ama ağustos maaşında beziydi temizlik mendilleriydi biberondu ufak tefekleri tamamlıycam beşiği ve puseti babam aldı zaten pek bişeyimiz kalmadı
_brcu88_ Nrfsn46 tam gün koymadık bizde henüz ama Eylül sonu gibi Allah’ın izniyle beşiği arabası puseti herşeyi hazır kıyafet olarak büyük kısmı hazır Ağustos gibi e bebeğe gitcez deterjan bez kısmını halledeceğiz Allah’ın izniyle sağlıcakla kucağımıza alalım inşallah ❣️
Eflinnisa Novamomy kaç haftalıksn camım bende sezeryan olucam eylülün 5 de haftam doluyor doktor henüz gün vermedi daha hazrlk yapmadm yeni hastane cıkışınla kapı süsünü spariş verdim
Aturkk Novamomy benimde Eylül başı hastane çıkışı olarak ne vereceksin hemşireye canım tek kat mi iki kat mi vermeliyiz battaniye olarak tek kat mi yoksa kalın battaniye mi vereceksin 🥰
uykucuminnoss Allah izin verirse 11 eylülde. Hazırlıklar hiçbir zaman tamamlanmaz ama en azından şimdilik bitti. Eksik olursa alırım yine. Yıkadım ütüledim kaldırdım başka türlü hem içim rahat etmiyordu hem de karnımdan dolayı biraz ağırlaştım.
majamm Nrfsn46 Allahin izni ile 25 eylul. Hala bisey almadim cinsiyeti bilmiyoruz amma yavastan baslamak istiyorum alis verise
Aleynacamoglu Nrfsn46 Normal doğum olcağı icin 26 Eylül 7 ekim arası olabilceğni söyledi doktorum hazırlıklar bitmek üzere bi odasındaki mobilyalar kurulcak beşiği dolabi vs ve eşyaları yıkancak ütülencek 💙
maviruya Nrfsn46 Eylül’ün 11′i dedi doktor hemen hemen bitti zaten ilk oğlumda kalan şeyler vardı o yüzden çok bişey almadım 🥰
Gam 7 Eylül doğum tarihi ancak daha erken gelirse Ağustos da olabilir , arkadaşlarım 37. 38. haftada doğum yaptılar hep. Haftaya ev temizliği sonraki hafta da bebek kıyafetlerini yıkayıp hazırlamayı düşünüyorum zaman yaklaştıkça çok heyecanlı 😍😍😍
Mlkengn Nrfsn46 merhaba 15-22 Eylül arası gibi gözüküyor şimdilik bir sürpriz olmaz ise 🥰 hazırlıklar çok da bitti sayılmaz valla 2. Çocuk olduğu için sanırım biraz yavaştan gidiyor herşey 😂 ismi bile net değil
Novamomy Eflinnisa 31+3 deyim canım sezaryen olacağı için doktor o günü verdi bende hastane çıkışı ve kapı süsü siparişi verdim suan yapılıyor onun dışında bitti zaten bakalım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏🏻
Nrcn91 Bizimde 25 eylül gözüküyor ama 14 eylül gibi falan doğacak aksilik olmazsa sezeryan olacagı icin :) eksiklerimizi tamamladık öyle tek tük çok beğendigim birşey olursa alıyorum sadece☺️
Taskaya96 Nrfsn46 5 eylülde kısmetse hazırlık olarak büyük parçaların tamamı bitti ufak tefek şeyler kaldı sayılır ama halen çok eksik var asla bitmiyor
Nrfsn46 Taskaya96 bende beşik için mekan döşeğini sipariş ettm nevresim takımı diktiriyorum ondan sonra bitiyor inşallah ama ben cinsiyetini öğrenir öğrenmez başladım herseyini almaya yoksa bitecek gibi değildi
Taskaya96 Nrfsn46 valla sözde bende öğrenir öğrenmez başladım hatta 11 haftalıkta fetal dna ile öğrendim ama bende biraz doyumsuzluk var sanırım ne beğensem şunuda alayım bunuda alayım diye diye esas ihtiyacları erteledim hep 😅 kısmetse ay sonu hepsini bir sipariş verip kutulacam