Tgcee Aylnn belkıde uyuyolar kotu dusunme ben cok pımpırıklıyım ama dusunmemeye calısyrum ıc gudusel anlıyorum senı ama ıyı dusun☺️Yavrularımız Allaha emanet bu arada aynıyız ya size dogum tarıhıne kac dedı 28subatmı
aysql05 Aylnn bi kaç gün durağanlık gösterebiliyor o dönemde benimde öyleydi yine takip et canım içini rahat tut baktın hiç hareket Yok doktoruna gidersin
Chan Aylnn pozisyonuyla alakalı. Daha bugün kontroldeydim, başı göbek hizamda ayakları kasığımda, tekmelerde sertleşme hali başladı, doktorum artık daha net hissedebilirsin dedi. Oturduğumda başlıyor tekmeler. En çokta yatarken.
ilkayksck Ya kızlar bende 15 haftalık hamıleyım ara sora ğıt pıt bıseyler hıssedıyorum bazen şiddetlenıyor dün elimi koydum durdu acaba bebek mı bagırsak mı ılk gebelıgım anlamıyorum 😹😹
Aylnn ilkayksck walla canım bende hıc anlamazdm 22 haftaya kadar hareket bıle hıssetmedım bnmde ilk gebeliğim☺️
Glcdmrdmr Melis_tugba Zaten şu bebeğim çok iri bebeğim çok hareketli ayy boyu uzun olacak önden gidiyor felan yazanlar var göze sokar gibi çoğu hamileyi strese sokuyor siniroluyorum öyle tiplere doğmamış bebek üzerinden kendince hava atıyor ne saçma