Aylnn Kızlar 26+5 hamileyim 2 gündür bebegimin hareketleri cok az ara ara hissedıyorum ama mesela suan bu saate kadar daha hiç hareket etmedi bu haftada böyle olan varmı
Melis_tugba Aylnn askım ben de ozaman öyle oluyordu suan 30+1 im yine ara ara oynuyo normal diyor doktorlar
Hazen Aylnn canım bende 26+1 haftalığım 2,3 gündür cok az hissediyorum bu yüzden yarın doktora gideciğim .. İnşallah bişey cıkmaz dua edin
EsmaNurSahin Aylnn Bende 25+2 yim benimde öyle önceki haftalar kadar çok hissetmiyorum hareketleri azaldı sanki biraz
Aylnn Melis_tugba ara ara hissettıgm için doktora gıtmek istemedm ama 2 gündür bu kadar hareketsizlik endişelendirdi teşekkür ederm canımmö
Melis_tugba Aylnn ben bazen hic hissetmiyordum 😂😂 cikolata visne suyu soguk süt su içip soluma yatıyodum cocuk nafile hastaneye gidiyodum doktor hareket ediyor diyodu 😁 ama tuhaf hissediyor insan heleki cevresindekiler 24 haftada sert tekme atıyor durmuyor diyince bizim bu hal endişelendiriyo ❤️ Az kaldı kuzum 😅
Anneelif Benimde o haftalarda hissetmediğim olurdu şuan 31 haftalığız yine çok hareketli bi bebek değil. Akıllı uslu bebişlerimiz olacak sanırım☺️
Aylnn Anneelif bn bu haftaya kadar hala oyle koca koca tekmeler hıssetmedım halada hissetmıyorum gece uyudugum an daha hareket yok bende dıyorumki galiba cok uslu olacak umarım öyledır☺️
Melis_tugba Anneelif benimkide öyle bir iki pıt pıt kafasını gezdirir bitti kızım sert tekme atsana 😂
Aylnn Hazen eşimde gidelim korkutma benı dıyor sürekli ama ara ara hıssettıgım için gitmek ıstemedım inşallah bısey yoktur canım bugunde az hıssedersem galiba bende duramayacam
Glcdmrdmr Melis_tugba Zaten şu bebeğim çok iri bebeğim çok hareketli ayy boyu uzun olacak önden gidiyor felan yazanlar var göze sokar gibi çoğu hamileyi strese sokuyor siniroluyorum öyle tiplere doğmamış bebek üzerinden kendince hava atıyor ne saçma
Aylnn Melis_tugba karnıma dokunuyorum hadı oğlum dıyorum banamısın demıyor gün boyu bıkac hafif pıt pıt bitti gecede uyudugum an ses yok umarım doguncada böyle olur😀
Aylnn Derya341986 yiyorum canım mesela şu 3gündür aksama kadar hıssetmedıgımm oluyor sonra bıkac hafıf tekme bitiyo bugunde dıkkat edeym gidicem
Melis_tugba Aylnn ben pek sanmıyorum 😅 şimdi uslular dogunca hep hareketli olcaklar saglıklı olsunlarda
Derya341986 Aylnn öyle yap cnm aklında kalmasındansa git gör . Ama ddğim gbi pozisyonundandır ama aklın kalmasın bencede git gör
Tgcee Aylnn belkıde uyuyolar kotu dusunme ben cok pımpırıklıyım ama dusunmemeye calısyrum ıc gudusel anlıyorum senı ama ıyı dusun☺️Yavrularımız Allaha emanet bu arada aynıyız ya size dogum tarıhıne kac dedı 28subatmı
Chan Aylnn pozisyonuyla alakalı. Daha bugün kontroldeydim, başı göbek hizamda ayakları kasığımda, tekmelerde sertleşme hali başladı, doktorum artık daha net hissedebilirsin dedi. Oturduğumda başlıyor tekmeler. En çokta yatarken.