KubraatMacit FulyaipekKortak kızımda hamileliğin bütün belirtilerini yaşadım. Her şeyden tiksindim. Şimdi oğlum da hiç hamile değil gibiyim ne bulantı ne halsizlik. Kıpırdamasa unutuyorum bile 😂
Sonay Deniz14 âmin cnm çok saol valla doğum yapımda kurtulayımda diyemiyorum korkuyorum Fıtığım car iyice ağrım olur diye 😔 oyuzden gercekten çok zor keşke hamilelik bu kadar zor olmasa 😕
Deniz14 Sonay önce cefasını sonra sefasını🤓 sabretmekten başka çözüm yok valla Allah yardım etsin hepimize🙏🏻
Lavinim21 FulyaipekKortak ben canım bende hiç bişey olmadı ne ağrı mide bulantısı ne uyku tam tersi çok enerjiktim ve sadece göğüs hassasiyetim vardı hamile olduğumu biliyordum başka hiç bişey olmadı ALLAHA şükür 27. Haftamdayım halada devam 🙏🏻☺
Denizim FulyaipekKortak bence seni annen Kadir gecesi dogurmus cok sanslisin canim,biz cogumuz bulantilardan mahvolduk ,inleyerek cok uyudum hemde ac🙈o yuzden bence tadini cikar masallah nazar degmesin hep boyle gitsin
Didemalkanendik Oğlumda da hiç bi sıkıntım yoktu bunda da yok çok şükür şannslı insanlar arasındasın canm şükret
Esrakayikci Ben henüz 9 haftalık hamileyim agrım yok ama mide bulantılarım dayanılmaz derecede hic bisey yiyemedigim icin serum yiyorum sürekli