mcansum Hulya57 acele etme evet bazen dayanamıyıp erken gdyrz olusmamıs oluyor korkup panık yapıyrz halbuki döllenme gununu bilmiyoruz ne zman olusur bilmiyoruz ama canımızı sıkıyoruz ıste sen gidenw kdar 3500 rahat olur zaten
Hulya57 mcansum teşekkür ederim saol canım icimi rahatlattın 6 haftalıgim suan insallah gittiğimde herseyi görürüz kalp atişini keseyi
Fidankoc petitehatunn ilk degerim 359.8 iki gün sonra 678.9 4 gun sonra 3bin küsürdü ama tüp bebek degil tüp bebekte nasıl olur bilmiorum insallh artışın düzelir🙏
Heartbeat petitehatunn merhaba ben de tüp bebekle hamileyim. Benim de 99 iki gün sonra 180 çıkmıştı. İki gün daha sonra yapılan testte iki kattan fazlaya yükselmişti. Sizinki de yükselecektir inşallah rahat olun..
Nickimyokkibenim petitehatunn benim ilk gebeliğim de iki kat artmadı canım benimki de tüp bebekti 200 den 359 mu ne olmuştu ama sağlıkla devam etti Kızım 4 yaşında şimdi ilk başlarda iki güne yüzde altmış artışta yeterli merak etme sağlıkla al kucağına inşallah
petitehatunn Kızlar çok teşekkür ederim gerçekten moral oldunuz bana🙏🏾 İnşallah sağlıkla devam eder gebeliğim. Hiçbir lekelenme kanama vb. yaşamadım allaha şükür bekleyeceğim artık inşAllah keseyi de görürüz kalp atışını da duyarız❤️
Ght Yavaş yükselebilir ilk değeriniz çok düşük de olabilir sakin ve stressiz devam etmeye çalışın.Ben ilk evde yapmıştım erken gebelik testiyle silik çıkmıştı çok sonra adete 4 gün kala kan tahlilinde 11 çıktı değerim olumsuz konuştular tekrar istendi 2 gün sonra sevinmedim bile saatler geçmek bilmedi .2 gün sonra 28 oldu ondan 4 gün sonra 300 ve sonraki 2 gün sonra da 2000 oldu ve 1 hafta içinde hem değerim yükseldi hızla hem keseyi gördüm.ama ben stres yaptığımla kaldım.Zor ama sakinliğiinizi koruyn.Hakkınızda hayırlı olan olacak neticede.