Çalışan anneler havalar ile aranız nasıl 31 haftalık olduk son zamana kadar devam etmek istiyorum ama inşallah dayanırım esenyurtta calışıyorum bahçelievlerde oturuyorum
Çalışan anneler
Orucu12 bahçeşehirde oturuyorum - bakırköyde çalışıyorum. 32 hafta biticek bu hafta çalışabilir aldım ama otobüsle dönüyorum . Akşamları uyuyamıyorum . Cok zorlanmaya başladım. İş yeriyle konuştum 3-4 hafta evden idare etcem 36 da calışamaza çeviririm. Artık gitmiycem işe çünkü yol cok yoruyor
33+6 haftalığım zorlanmaya başladım arkadaşım evden alıp eve bırakıyor bırakmasa kavrulurum gibi hissediyorum bu sıcaklardan gece kaç kere uyandığımı bilmiyorum
Bende 30 haftama girdim şuan yıllık izindeyim haftaya işe döneceğim tek şansım şirket aracım var otobüsle gitmiyorum sanırım bu sıcakta otobüsle gidemezdim artık kimse kimseye yer vermiyor saygı duymuyor Allah yardımcımız olsun.
Hergun sabah aksam otobusle gidiyorum bazen yer verilsede çogunlukla verilmiyor mafoluyorum ya agustos sonuna kadar dayanmam gerek nasıl dayanacagım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Eksijelibon ay ne guzel evden idare sansınız varsa saglıkla gelsin bebiş