Aryamom- Selinpol rica ederim ne demek ☺️ Bizim kış ayı oluca için ben öyle tercih ettim oralarda fiyatlar piyasaya göre iki kat daha düşük bi göz at kalite olarak da çok güzel
rileyss 2018istanbul 20 gün önce doğum yaptım, lcw ve oyshodan birer tane gömlek pijama takımı aldım. lohusa pijamaları hep dantelli vs oldugu icin ben begenmiyorum bir de fiyat olarak da cok pahalılar
Filizceran Instagramda onlineçamaşırdan aldim bende kesinlikle tavsiye ederim çok kaliteli içime tam anlamıyla sindi gerçekten
Hanus IlaydaOrhanKopuz Canım birol iç giyim’e baktım da emzirme sütyenleri uygun, uygun pijama takımları da var. Buradan hiç alışveriş yapmadım açıkçası adını da yeni duydum. Memnun musunuz ürünlerinden, kalitesi nasıl?
IlaydaOrhanKopuz Hanus canım ben izmirde oturuyorum birol iç giyimin magazası da izmirde konakta ben direk mağazadan alışveriş yaptım ve ürünleri çok güzel ben çok memnun kaldım.
Hanus IlaydaOrhanKopuz Aaa bende izmirliyim, Ankara’ya gelin geldim😇 Şubesi izmirdeyse o zaman güvenilirdir. Teşekkür ediyorum🌸
Aysglsvm Emelinda başka bi postta 7. Ayda üzerinize olacak şekilde alım demişti birisi doğumdan sonra 7. Aynı halimize dönüyormuşuz
Burcuuuuu 2018istanbul kompedan magazasından aldım indirim vardı gecelik alt üst takım sabahlık ayrı aldım emzirme sütyeni 250 tuttu 200 e düştü cok da güzel
2018istanbul Merhaba! Arkadaşlar feyza3352 lohusa pijaması alan var mı acaba aranızda ürün internette göründüğü gibi mi
Ebrugb @2018istanbul lohusa sepetinden almıştım çok beğendim sabahlığımı instagram üzerinden aldım özel yapım