gdsida 2018istanbul olur mu çok sağolun bulursanız haber edin ya da site paylaşım yaparsınız çok sevinirim 🙏
Atlarlayasayan 2018istanbul ben lohusa pijaması almadım ilk doğumumda:) normal pentiden pijama takımı aldım sonra da giyerim diye öyle de oldu.
gdsida IlaydaOrhanKopuz bende lilasını beğenmiştim netten çok yere baktım en içime sinen o oldu ama kalmamış
IlaydaOrhanKopuz gdsida sizin için aldığım yere yazdım ellerinde var mı diye umarım vardır ya da gelecektir.ben üründen çok memnun kaldım çünkü.
IlaydaOrhanKopuz gdsida kalmamış canım ama alternatif bi kaç ürün gönderdi kadife ve peluş çok hoş onlarda gene feyzanın ürünleri ama başka model istersen bi bak siteye yazabilirsin dm den yollarlar
Aryamom- gevezeyazar1 Canım Eskişehirdemisin bilmiyorum ama kuyumcular çarşısının ordaki çamaşırcılardan bitanesinden aldım hepsinde var fiyatlar aynı hatta 35 tl ye bile vardı aynısı orda beden kalmamıştı
Zmraemr Ben de onlinecamasir.com instagram adresinden aldim haftasonu 149 tl lik sabahlıkli pijama takımı 135 idi bugün elime geçti gayet güzel ve kumaşı kaliteli.Kışın olacak doğum ama ben kalın kumaş almadim zaten aşırı sıcağı sevmiyorum lohusa iken terleme de oluyormuş başar beni 😅
Aryamom- Selinpol Hamam yolundaki tudorsun arasından giriyosun kuyumculara varmafan mısır çarşısının karşısında MEVSİM İÇ GİYİM şimdi poşetine baktım
Selinpol Aryamom- ayy çok teşekkür ederim çok iyi oldu bunu öğrendiğim sağolun güle güle giyin sizde 😍🙏
Betulakbyk Canım ben artiş in 3 lü lohusa pijamasını aldım Aqua marka kadife alt üst pijama aldım deyza nın lohusa uzun geceliğini aldım birde içe lcw dan günlük önü düğmeli pijama aldım hepsinden çok memnunum kumaşları çok güzel
Aryamom- Selinpol rica ederim ne demek ☺️ Bizim kış ayı oluca için ben öyle tercih ettim oralarda fiyatlar piyasaya göre iki kat daha düşük bi göz at kalite olarak da çok güzel
Duyguuuu 2018istanbul instagramda pijama ekseni diye bi yerden aldim canim fiyatlarda uygun ürünlerde kaliteli.
Oozzee Aqua marka (instagram’da cossbyaqua diye bulabilirsiniz) lohusa gecelikleri var, işlemeli mişlemeli; bi gecelik bi de sabahlık ondan aldım; kadife ve üstünde inciler falan var, ertesi gün fotoğraf çekiminde kullanırım diye. Onun dışında Relax Mode’ tan 2 tane 3lü takım aldım beyaz ve kumaşları çok güzel, yumuşacık. Bu üçünü hastane valizime koydum. Bir de evde giymelik Penti-H&M gibi yerlerden saten önü düğmeli takımlardan aldım işte..