Burcuer Kızlar dünkü betam 7000 lerde 5+3 ile uyumlu pazartesi doktora gittim göremedi keseyi resmindeki kalınlığa göre küçük görünüyor dedi emin olamadı yarın başka doktora gideceğim görünür mü sizce
Burcuer Burcuer rahmindeki kalınlığa göre küçük duruyor dedi boş gebelik olma ihtimali var mı hala bu beta ile:(
mombarbie_ Burcuer ben geçen gittiğimde tam 7 haftalik sanıyordum 6+5 mis 2 gün geriden geliyormus 5+4 de gittiğimde gorunuyordu kalp atisi yoktu daha çok minik dedi görünür bence canım bu sefer
Miracleee gocebeanne dün ben doktora gittim 4+1 di dün. Kese göründü çok küçük de olsa. Ama erken dollenme oldu benim o yüzden göründü büyük ihtimal.
Aleyna_88 gocebeanne devlet hastanesi hakkında bilgim yok ama bence devlet bakmaz gibime gekiyo sağlık ocakları alıyor ama
mombarbie_ Burcuer oyy kurban olurum kendinizi strese sokmayın doktorunuzdan da memnun değilseniz değiştirin karamsar konuşan doktorlardan hiç hoşlanmıyorum Rabbım sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin inşallah maşallah🤲🏻🧿
Burcuer mombarbie_ değiştirdim zaten önceki devletteydi ,özele başladim güzeldi baktı pat diye keseyi gördü haftasıyla uyumlu dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için bekliyorum dedi Net konuştu miy miy değildi önceki gibi ,mahvetti beni o kaç gündür:(
mombarbie_ Burcuer aman uzak dur o tiplerden vallaha adamın 1 hafta yüreği ağzında gezmesine sebep oluyorlar
Burcuer mombarbie_ aynen öyle kaç gündür yerimden kimildayamadim acaba bişey mi var diye doktor önemli gerçekten.