gocebeanne Merhaba güzel anneler daha çok yeniyim ve bu yüzden çok telaşlanıyorum idrar ve kan testi ile hamile olduğumu ama henüz hiçbir doktora gitmedim 4. Haftalıkken doktora gitsem kese ultrasonda görünür mü görünmese de yine de gitmem mi gerekir?
Nur_50 gocebeanne şuan kaç haftalık 4+2 kan verdim beta hcg 772.5 çıktı doktor 1 hafta sonra gel dedi 5+2 kese gördüm 6+2 bebek gördüm ve kalp atışı duydum.
Aleyna_88 gocebeanne bence 6. Haftaya kafar gitmene gerek yok çünkü kese de kalp atışı da genelde 6. Haftadan sonra görünüyor boşuna gitmeyin ama üç günde bir betanızı kontrol edebilirsiniz düzenli yükseliyormu diye iki kere daha kan verin 3 gün arayla
Mtubaaa gocebeanne merhaba benim beta 2598.0 çıktı 4 haftaliktim keseyi göremedi doktor 1 hafta sonra gittim 5 hafta 5 günlük olunca keseyi gördü bebeği gördü kalp atışını dinlemek için 2 hafta sonra çağırdı 🌼🥰
likesah gocebeanne beta degeri en az 2500-3000 olmadan kese gorunmez. Kalp atisi da genellikle 6. Haftanin sonunda ya da 7. Haftada duyuluyor su an cok erken ultrasonda gormek icin
Kubr_21 Nur_50 acile gittim son adet günüm 25 maayis ilk kan verdiğimde 1304 cıktı 3 gün sonra gittim 8050 cıktı doktor 13 temmuzda kalk atışını duyabilirsiniz dedi ve bugün 7 hafta oluyor bugün normal poliniklige gittim doktor 5 hafta 4 gün dedi ve kesen görüldü ama bebek oluşmamış dedi çok tedirginim kızlar yardımcı olurmusunuz ❤
Kubr_21 Nur_50 merhaba canım benimde normalde 7 hafta bugün kalp atışını duymam lazimdi ama normal poliniklige gittiğimde 5 4 dedi ama kese oluşmuş bebek oluşmamış dedi
Anne_2cocugu Kubr_21 korkma benimde ilk kese vardı bebek çöktü 1haftaa sonra gördüm ve duydum kalp atışını alttan muayene ile
Kubr_21 Acile girdimde bugün tam 7 hafta normalde bugün normal poliniklige gittim 5 hafta 4 gün dedi kese oluşmuş ama bebek yok dedi
mombarbie_ gocebeanne değer 1500 üstü olmadan görülmez ki 1500 üstü olup gec gören arkadaşlarda görmüştüm folik asit vs başlamak için gidebilirsiniz onun dışında gitsenizde bakmayabiliyorlar
Yektek22 Kubr_21 merhaba benimde son adet tarihim 24 Mayıs. Ben de vajinal USG de bile bebeği göremedim. Sizi doktor bebeği görmek için ne zaman çağırdı
Yektek22 Kubr_21 yani bebek gorulmedigonde 4 5 gün sonra oluşma ihtimali var mı benim vajinal usgden baktı yoktu 5 gün sorna çağırdı
doga21 gocebeanne çok küçük canım betanın 1000geçmesi lazım vajinalden görünür gerek yok onada 1 hafta daha bekle