Karaman hakkında bilgisi olan varmı kızlar eşimden ötürü yeni geldik buraya. Özel hastane kadın doğumcu vs memnun kaldığını varsa yazarmısınız konyada olur

Kimsemi birşey bilmiyor ayol

Feryyy Selçuklu hastanesinde Bekir bey var. Devlette ben pınar hanıma gidiyorum memnunum

Feryyy özele gitmiyorum bilgim yok ama devlette pınar hanım var ilk gebeliğimde de ona gitmiştim şuna 2. Gebelik yine ona gidiyorum memnunum Gültekin akküçük var çevremde gidenler memnun alanında uzman olduğu söyleniyor o selçukluda özel muayenehanesi de var diye biliyorum

8 gün sonra

mho0910 yaa cok teşekkür ederim emine bihter hanım hakkınd bilginiz varmı peki

Feryyy bende Karaman devlette dogum yaptım ilk gebeliğim olmasına rağmen sanki özel hastanedeyim gibi muamele gördüm gerek ebelerinden tutun temizlikçisine kadar çok ilgililerdi dr pınar hanımdı doğumumuzda da o vardı çok güzel bir dogum gerçekleştirdik 💓

Feryyy karaman merkez de yaşıyorum devlet Hastanesi’nde çok güzel doktorlarimiz var ilk öncelik Fatmagül Şencan çok güzel bir doktordur araştırabilirsiniz bir diğeri Pınar hanım ikisinden birisine gidebilirsiniz ☺️🥰

5 ay sonra

caniminikizleri merhaba ben fatmagül hanıma sıra bulamadım ama 22 haftalık oldum Pınar hanımla devam ediyorum aşırı yoğun doğum süreciniz nasıldı memnun kaldınız mı içim rahat olmalımı odalar doğumhane vs nasıl acaba

Nmt_98 oh mis hayırlı uğurlu olsun bende 22 haftalık oldum Pınar hanımla devam ediyorum arada Bekir hocaya gidiyorum eşimde görsün diye ama Pınar hanım çok yoğun doğum vs hakkında bilgi verebilirmisiniz acaba napmam lazım nasıl ilerliyor ilk gebelik tecrübesiyim

Feryyy aleyküm esselam ben ilk iki dogumumu Karaman’da yaptım fakat ikizlerimi konya meram tıp fakültesi hastanesinde yaptım tek yumurta ikizleri oldukları için burada yeni doğan yoğun bakımı yoktu o yüzden sürekli orda takipliydim ama ilk ikisi Karaman devlet Hastanesi’nde oldu memnundum sıkıntı yaşamadım Fatmagül hanım çok iyi bir doktor sürekli ona gittim fakat kızım şuanda 8 yaşında oğlum ise 11 baya oldu ben onlara doğum yapalı siz genede mhrsden Fatma hanımı takip edin yada erken saatlerde gidip sıra alın ben randevu bulamadığım vakitler hep öyle yapiyordum

Feryyy tip merkezinde bayram beye gidiyorum ben memnunum tavsiye ederim

Feryyy bende karaman da yaşıyorum. 28 haftalık hamileyim hiç özele gitmedim çünkü devlet hastanesinde çok iyi doktorlar war ben genelde mustafa bey ve fatmagül hanıma gidiyorum çok ta iyi ilgileniyorlar. Ben ilk doğumunu da devlette yaptım çok iyi ilgilendiler. Hiç şüphesiz gidebilirsiniz devlet hastanesine…

Feryyy merhaba bende karamanlıyım en iyi doktorlar Fatmagül Şencan ve Aliye Nigar Serin diye düşünüyorum. Pınar Tipi Akbaş var evet ama onun hakkında fikrim yok özelde de Gültekin akküçük var kendi muayenehanesi de var çok iyi bir doktor detaylı ultrason için gitmiştim. Benim doktor Aliye hanım haftaya sezeryan doğumum olacak Allah nasip ederse.